Tahammül edemediğin insan tipi ?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Aptal insanlara tahammül edemiyorum bir de Yobaz at gözlüklü ucubelere..

Ruh hali çok değişken insanlar beni yoruyor. Mesafeliyim onlara selam, naber , hoşçakal deyip derinliğe dalmıyorum. Bir de çok konuşan insan. Kaçıyorum resmen onlardan da kaçıyorum.

Onceden kavga edip, arkasindan konusup, yerden yere vurup, sonra can ciger kuzu sarmasi olan kisiler.

insan tiplemeleriyle bir sıkıntım yok ama bazı davranış şekilleri beni çok triggerlıyor

Onlarda bana bayılıyordu zaten Ssjsj

Ben bazen kendime tahammül edemiyorum ki bırak başkalarını saymıyım

Bana sataşıp daha ilk raundda saçmalamaya başlayan, yiyemeyeceği kapışmanın altına girmeye çalışan insan tipleri.

Herşeyi bilen insanlara tahammül edemiyorum. "Bilmiyorum" bu kelimeyi kullanmak çok zor olmasa gerek. Mesela bazen burda yazarak ifade edemeyiz olabilir yanlış ifade etmiş olabiliriz. Ama yok nerdeeeeeeee. Herkes bilim insanı, herkes profesör.. kaç okul okudum biliyor musun diyorlar yahu banane? Okudun da bana mi okudun :D boş işler.

Herşeyi bilen insanlara tahammül edemiyorum. "Bilmiyorum" bu kelimeyi kullanmak çok zor olmasa gerek. Mesela bazen burda yazarak ifade edemeyiz olabilir yanlış ifade etmiş olabiliriz. Ama yok nerdeeeeeeee. Herkes bilim insanı, herkes profesör.. kaç okul okudum biliyor musun diyorlar yahu banane? Okudun da bana mi okudun :D boş işler.
(; karsıdakını baskınlama cabaası dıyelım...

genel anlamda memnuniyetsiz insanlar sabrımı çok zorluyor.
bu insanlar hiçbir şey beğenmez, daha iyisini de yapmazlar.
en basit örneğiyle, gidilen bir restoran, restoranda yenen yemek ya da bir tatil yeri.
mutlu olmasını geçtim, sürekli söylenirler. ve bu benim sinirlerimi zorlar.

aptala, cahile, tahammül ederim. susarım ve dinlemem. ama bu memnuniyetsiz insanlara karşı tek savunma mekanizmam kavga etmek.

Geri