Öneriliyor, nasıl yalan?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öneriliyor, nasıl yalan?
Sütle kanserin ne alakası olcak. Hem olsa bile bin tane kanser ver. HangisiÖneriliyor, nasıl yalan?
Yok ben gidiyorum marketlere Vallahi sade probiyotik yoğurt alıyorum mayalıyor gayet de güzel oluyor.oldu olacak nazo iç
Şimdi diyeceğimi kızabilirsin doktor olman her türlü hastalığı anlıyor olman anlamına gelmiyor değil mi? Arkadaşların yorumlarını bilemem ama benim dinlediğim profesörün yaptığı yorum daha değerli ve kıymetli.Sütle kanserin ne alakası olcak. Hem olsa bile bin tane kanser ver. Hangisi
Efendim o öyle olmuyor. Bana göre Ahmedin dediği değerli mehmedin dediğinin değeri yok diyemem ben.Şimdi diyeceğimi kızabilirsin doktor olman her türlü hastalığı anlıyor olman anlamına gelmiyor değil mi? Arkadaşların yorumlarını bilemem ama benim dinlediğim profesörün yaptığı yorum daha değerli ve kıymetli.
Sen gerekli açıklamayı yapmışsın ve bazı kanser türlerinde, doktor tarafından böyle bir tavsiye veriliyor.Sütle kanserin ne alakası olcak. Hem olsa bile bin tane kanser ver. Hangisi