Süt 40'dan sonra olmaz.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sütle kanserin ne alakası olcak. Hem olsa bile bin tane kanser ver. Hangisi
Şimdi diyeceğimi kızabilirsin doktor olman her türlü hastalığı anlıyor olman anlamına gelmiyor değil mi? Arkadaşların yorumlarını bilemem ama benim dinlediğim profesörün yaptığı yorum daha değerli ve kıymetli.

Şimdi diyeceğimi kızabilirsin doktor olman her türlü hastalığı anlıyor olman anlamına gelmiyor değil mi? Arkadaşların yorumlarını bilemem ama benim dinlediğim profesörün yaptığı yorum daha değerli ve kıymetli.
Efendim o öyle olmuyor. Bana göre Ahmedin dediği değerli mehmedin dediğinin değeri yok diyemem ben.

Pubmed'e girerim. Milk, cancer, relationship yazarım.

Makaleler orda.

Adamlar yapılan çalışmaların metaanalizi olarak bişi demiş.

Süt, kolorektal kanser gelişimini azaltır demiş. Prostat kanserine sebep olur diyemem ama ilerlemesini arttırabilir demiş. Bunun yanında meme ve over kanserlerinde çelişkili sonuçlar var emin değiliz demiş.

Şimdi ne yapalım. Şeftalinin saç dökülmesi üzerine etkisi diye calisma mi yapalım. Sütün kanserojen olması üzerine teorimiz, hücre çoğalmasını arttırması ise, bunu neyle yapıyor. Kele paça çorbası da hücre yeniler, yumurta da. O zaman bunlar da kanserojen mi diyecez.

Tıp böyle bişi değil.

Son düzenleme:
Sütle kanserin ne alakası olcak. Hem olsa bile bin tane kanser ver. Hangisi
Sen gerekli açıklamayı yapmışsın ve bazı kanser türlerinde, doktor tarafından böyle bir tavsiye veriliyor.

Efendim o öyle olmuyor. Bana göre Ahmedin dediği değerli mehmedin dediğinin değeri yok diyemem ben.

Pubmed'e girerim. Milk, cancer, relationship yazarım.

Makaleler orda.

Adamlar yapılan çalışmaların metaanalizi olarak bişi demiş.

Süt, kolorektal kanser gelişimini azaltır demiş. Prostat kanserine sebep olur diyemem ama ilerlemesini arttırabilir demiş. Bunun yanında meme ve over kanserlerinde çelişkili sonuçlar var emin değiliz demiş.

Şimdi ne yapalım. Şeftalinin saç dökülmesi üzerine etkisi diye calisma mi yapalım. Sütün kanserojen olması üzerine teorimiz, hücre çoğalmasını arttırması ise, bunu neyle yapıyor. Kele paça çorbası da hücre yeniler, yumurta da. O zaman bunlar da kanserojen mi diyecez.

Tıp böyle bişi değil.
O zaman emin olmadığımız konularda 1-2-3tıp diyeceğiz dimi😆 Teşekkürler. Haçlı İstilasını-Haçlı Seferleri, eşcinsel ilişkiyi cinsel özgürlük, Ortadoğu'da ki 1000lerce insanı öldürmeyi Özgürleştirme operasyonları olarak adlandırılan, Dinamiti yani öldürmenin kolay yolunu bulan adam adına Barış ödülü veren, Filistinde öldürülen yüzlerce çocuk ve kadın sırf müslüman olduğu için, savaş bu ölümler olabilir dediği halde Ukrayna da öldürülen sivil insanlar kabul edilemez diyen şerefsizler sence en büyük para kartellerinden biri olan ilaç karteline böyle uydurmalarla etki etmiş olmazlar mı? Hizmet yani.

Geri