Süs havuzuna giren Suriyeliler

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
bu kadro o havuza girerse cengo'nun ısrarıyla girer, eşini iyi tanı... yalnız havuzun tek faydası da fave'ye olur, yarın öbür gün bi ıslandım esprisi daha yapacak olursa bu sefer kendi donuyla yapar kjdfg

@aegishjalmur beyaz slip donun nesini beğenmedin abi? en yüksek derecede atarsın makineye, ne çeker, ne solar, ne yıpranır. senin bir dondan beklentin nedir?
Aslında beyaz slip donda bir sorun yok, sorun beyaz slip donla süs havuzuna girmek xd xd

Köyde hayvanların su içtiği sulaga çimmiş adamı süs havuzu ile mi korkutuyorsunuz? Tamam steril değil ama eglenceli. Plaza kızları anlamaz...

Üstelik zamanında suriyeli sanilmis biri olarak yaklaşımınız bir miktar üzdü. Sizi empati yapmaya davet ediyorum

Köyde hayvanların su içtiği sulaga çimmiş adamı süs havuzu ile mi korkutuyorsunuz? Tamam steril değil ama eglenceli. Plaza kızları anlamaz...

Üstelik zamanında suriyeli sanilmis biri olarak yaklaşımınız bir miktar üzdü. Sizi empati yapmaya davet ediyorum
hacı sanılmasın, bilinsin

Biri gitsin fare zehri atsın içine. Kesin çözüm

hatem’in durduk yere kardeşim çıkması şoku… o da yalağa düşmüştü de ben “yüz işte ne güzel” diyordum, boğuluyor olmasını saymazsak çok eğlenceliydi… yalak > süs havuzu. hem az kişi tercih ettiğinden daha temiz…

Geri