abartmayalım bizimkilerde giriyor. forumun ortasına havuz yapsa boss, @Favela @Raskolnikov @Hatem ve @Raijin çıkmazlar.. suriler sizi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abartmayalım bizimkilerde giriyor. forumun ortasına havuz yapsa boss, @Favela @Raskolnikov @Hatem ve @Raijin çıkmazlar.. suriler sizi.
Yok onun can simitleri var boğulmaz hddkdkdkkd@Hatem boğulmaz inş.
Hanımım ne diyorsa o…süs havuzunda favela anca ayaklarını yıkar… 3 metre adam ama hatem ve rasko boy verebilir. tek duamız fave’nin gaza gelip havuz altında scope kullanmaması… raijin zaten giremez izin vermiyom anca haşemayla.
Raskonun sudan ıslanıp totosuna yapışan sarkık beyaz donu… çık aklımdan…
napayım alıp evde mi besleyeyim. benim ruhumda biraz ırkçılık var sanırım yabani..Jujkoda Suriyefobi’ye yakalanmış
Suriyeliler gidene kadar bekleseydin bari..napayım alıp evde mi besleyeyim. benim ruhumda biraz ırkçılık var sanırım yabani..
bu kadro o havuza girerse cengo'nun ısrarıyla girer, eşini iyi tanı... yalnız havuzun tek faydası da fave'ye olur, yarın öbür gün bi ıslandım esprisi daha yapacak olursa bu sefer kendi donuyla yapar kjdfgsüs havuzunda favela anca ayaklarını yıkar… 3 metre adam ama hatem ve rasko boy verebilir. tek duamız fave’nin gaza gelip havuz altında scope kullanmaması… raijin zaten giremez izin vermiyom anca haşemayla.