Süs havuzuna giren Suriyeliler

Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
ÖRDEĞİM NERDE BENİM?

süs havuzunda favela anca ayaklarını yıkar… 3 metre adam ama hatem ve rasko boy verebilir. tek duamız fave’nin gaza gelip havuz altında scope kullanmaması… raijin zaten giremez izin vermiyom anca haşemayla.

Raskonun sudan ıslanıp totosuna yapışan sarkık beyaz donu… çık aklımdan…

süs havuzunda favela anca ayaklarını yıkar… 3 metre adam ama hatem ve rasko boy verebilir. tek duamız fave’nin gaza gelip havuz altında scope kullanmaması… raijin zaten giremez izin vermiyom anca haşemayla.
Hanımım ne diyorsa o…

Jujkoda Suriyefobi’ye yakalanmış

yapılacak bütün espriler yapıldığı bir parça hüzünlüyüm ama konu takibimde.lsdkfj

Raskonun sudan ıslanıp totosuna yapışan sarkık beyaz donu… çık aklımdan…
donla-denize-giren-erkek_961943_m.jpg

@Hatem tamam çık artık yeter.
(hatem sövsün de banlansın diye uğraşıyorumdur.)

Sutyenliler okudum bian

napayım alıp evde mi besleyeyim. benim ruhumda biraz ırkçılık var sanırım yabani..
Suriyeliler gidene kadar bekleseydin bari..
Onlarca sözden birini tutsaydın bari
Beni böyle habersizce alıp giderken
Bavuluna, kalbimi de atsaydın bari

Eskiden havuz mu vardi biz cocukken legende cimerdik :)

"bu kez gerçekten ıslandım ehehe" derdim. ama banlanacağımı bildiğim için demezdim.

bu kadro o havuza girerse cengo'nun ısrarıyla girer, eşini iyi tanı... yalnız havuzun tek faydası da fave'ye olur, yarın öbür gün bi ıslandım esprisi daha yapacak olursa bu sefer kendi donuyla yapar kjdfg

(fave gelmiş kendiyle alay etmiş bile)

@aegishjalmur beyaz slip donun nesini beğenmedin abi? en yüksek derecede atarsın makineye, ne çeker, ne solar, ne yıpranır. senin bir dondan beklentin nedir?

Geri