Suriyeli ”Türkiye’de şeriat istiyorum” dedi.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Afganistan’da herkes mutlu ve huzurluymuş şeriat sayesinde!hatta ekonomik refahları bile üst düzeyde..
peki neden Afganistan yerine Türkiye’yi tercih etmiş?

Sen kimsin köpek ya ? Ay pardon sinirlendim dağdan gelmiş bilmem neydekine karışıyor şuna bak

Türk'ün biri de Almaya'da biranız çok kötü demiş. Kime ne?

Bir Büşra ağlıyor gözleri yaşlı :D E tabi 4. gitmek var mollaya.. nooldu zor mu geldi. Allah'ın istediği mi beğenmiyorsunuz

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
4 tane avrat alabiliyorsun iyi değil mi

Bunu yapmak icin seriata tabi olmaniza gerek yok.

Ayrica dogrudan islam "4 kadinla evlen diyor" demek ve bu dusunceye ducar olmak,yanlis ve eksik bir bakis acisidir.Ayetler mali durum ve adaletin tahsis edilmesi sartiyla musluman bir erkegin 4 kadinla evlenebilecegine cevaz vermistir.

Bunu yapmak icin seriata tabi olmaniza gerek yok.

Ayrica dogrudan islam "4 kadinla evlen diyor" demek ve bu dusunceye ducar olmak,yanlis ve eksik bir bakis acisidir.Ayetler mali durum ve adaletin tahsis edilmesi sartiyla musluman bir erkegin 4 kadinla evlenebilecegine cevaz vermistir.

kamil abi sen misin

Adam gibi tartisacaksan,dini bir bilgin varsa buyur tartisalim.Yoksa sukut etmen,komiklik yapmandan daha evla.

Şeriatın neyini tartışayım senle.
Dinin neyini tartışayım.İnanç üzerine olan bir şeyi tartışmak saçma.
Şeriatın nasıl uygulanacağı hakkında bir fikrin var mı mesela?

İlk kez Antalya'ya gittim. Yeni arkadaşlar edindim. İçlerinden biri dedi "bu sene sade 25 hatun götürdüm". Diğeri dedi "ben de 30 da kaldım". Bana sordular, ben sus pus. Sessizce "hiç" dedim.
Alışırsın dediler. Şeriat 4 izin veriyormuş ta, zavallı hırsızın elini keserlermiş te. Şeriat dediğiniz "Kanun" kelimesinin Arapçası. O halde Şeriat ile yönetiliyoruz zaten.

Şeriatın neyini tartışayım senle.
Dinin neyini tartışayım.İnanç üzerine olan bir şeyi tartışmak saçma.
Şeriatın nasıl uygulanacağı hakkında bir fikrin var mı mesela?

Sacma goruyorsun ama yorumlamaktan beri durmuyorsun.Sonra yayla lezzet testinden mulhem yorumuna "tartismak sacma" ibaresini ekleyip,pek garip bir paradoksa imza atiyorsun.Her sey tartisilabilir,yeter ki islam'in buyurdugu istisare/mulakat esaslarindan ve edepten beri durulmasin.

Nasil uygulanacagi hakkin da,herkesin fikri olabilir.Lakin sen ve senin zihniyetinde olan,seriati Arap gelenekleriyle ortusturen.Seriat denilince aklina ilk olarak cinsellik ve daha fazla kadinla iliskiye girme gibi bir tefekkur olusan,akli uckurunda olan kisilera,sayfalarca betimleme yapsam fikri degismeyecektir.Cunku dusunce zehirli ve sapkinca.

Geri