Suriyeli ”Türkiye’de şeriat istiyorum” dedi.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ismail bu konuda da günahların yan rolünde hahaha.
Aynen eti cin, şeriat kanun demek o zaman katolikler de şeriatla yönetiliyor xd

Bir Büşra ağlıyor gözleri yaşlı :D E tabi 4. gitmek var mollaya.. nooldu zor mu geldi. Allah'ın istediği mi beğenmiyorsunuz
Şeriat gelse önce senin kellen gider doktor gelmeyecek diye rahat rahat yazıyorsun tabi

Sacma goruyorsun ama yorumlamaktan beri durmuyorsun.Sonra yayla lezzet testinden mulhem yorumuna "tartismak sacma" ibaresini ekleyip,pek garip bir paradoksa imza atiyorsun.Her sey tartisilabilir,yeter ki islam'in buyurdugu istisare/mulakat esaslarindan ve edepten beri durulmasin.

Nasil uygulanacagi hakkin da,herkesin fikri olabilir.Lakin sen ve senin zihniyetinde olan,seriati Arap gelenekleriyle ortusturen.Seriat denilince aklina ilk olarak cinsellik ve daha fazla kadinla iliskiye girme gibi bir tefekkur olusan,akli uckurunda olan kisilera,sayfalarca betimleme yapsam fikri degismeyecektir.Cunku dusunce zehirli ve sapkinca.
At ağızlı önce git Türkçe yazmayı öğren.Araya 2-3 kelime Arapça,Farsça kelime sıkıştırıp bilgili görünmeye çalışacağına nokta,virgül nerde nasıl kullanılır onu öğren.Dahi anlamında kullanılan eklerle bağlaçların farkını öğren,kepçük ağzını eğe eğe senin lügatnla meczup meczup konuşacağına.
Senin sapkınca dediğin zihniyet siz şeriatı savunan bedevilerin düşüncesiydi,ironi ile anlattım ama sende onu anlayabilecek kafa mı var?
Madem sayfalarca betimleme yapsan bile faydasını olmayacağını düşünüyorsun da neden sen gibi müptezellerle tartışmak istemediğim halde gelip lafıma giriyorsun.

At ağızlı önce git Türkçe yazmayı öğren.Araya 2-3 kelime Arapça,Farsça kelime sıkıştırıp bilgili görünmeye çalışacağına nokta,virgül nerde nasıl kullanılır onu öğren.Dahi anlamında kullanılan eklerle bağlaçların farkını öğren,kepçük ağzını eğe eğe senin lügatnla meczup meczup konuşacağına.
Senin sapkınca dediğin zihniyet siz şeriatı savunan bedevilerin düşüncesiydi,ironi ile anlattım ama sende onu anlayabilecek kafa mı var?
Madem sayfalarca betimleme yapsan bile faydasını olmayacağını düşünüyorsun da neden sen gibi müptezellerle tartışmak istemediğim halde gelip lafıma giriyorsun.

Bu mesajindan sonra benim de senin sahsina,kallavi hakaretler yapmam icab eder.Lakin bir konu da yasinin ileri oldugunu ve henuz yeni cocugun dogdugunu okumustum.Bu vesileyle sukut etmem daha elzem.

Yaşın bizden küçük ama bu olgun hareketlerini taktir ediyorum frişof

Climaxnan konusmayalim kizlar.
Adam molla.

Geri