ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verin Süreyya hanımcığım şu rankını da gelsin:(

Cidden özledik ama…. umarım güzel şeyler engelliyordur gelmeni… Sen yine de gel. Özletme.

Süreyyam, en sevdiğim. Seni nasıl çok özledim. Forumda en sevdiklerim hemen hemen yoklar, birisi de sensin.. o tatlı yorumlarını özledim, bazı konularda yorumlarını arıyor gözlerim.. o eşsiz farklı bakış açın gerek bana, bilirsin kolay beğenmem, ikna olmam.
Şimdi gelsen de cafom desen :) ah ah canım benim, güzel arkadaşım.. buram buram kalite kokan dostum.
Pamuksu kalplim, her durumda bana moral veren, doğru bildiğini söyleyen çiçeğim. Seni tanıdığım için şanslı biriyim, hayatıma kattığın her değer için teşekkür ederim. Seni seviyorum.

Aslında düşününce prodomatesten iyidir. O adam başka bir boyut

Titanik'te bir sahne vardı Süreyya hatırlar mısın bilmiyorum.
Gemi battıktan sonra Rose okyanusta bi tahtanın üstünde yardım bekliyordu. Sevgilisi donarak ölmüştü. Derken bi kayık "yardıma ihtiyacı olan var mı? " diye sesleniyordu ve Rose donan bi güvenlik görevlisinin düdüğünü alıp üfleyip sesini duyurabilmisti. İste ben de sanki bi okyanusun ortasında donmak üzereyim ve sen de sislerin ötesinde bir yerlerde "yardıma ihtiyacı olan var mi" diye sesleniyorsun. Bende hep bunu cagristirdin. Hani bazı yaralarımız vardır ve birini görürüz ve deriz ya "Ancak o iyileştirebilir" diye. İşte sen de onlardan birisin benim için fakat hiçbir zaman o düdüğü üflemeye cesaret edemeyecek gibiyim. Herkesin güçlü zannettiği biri olarak savaşmaya devam edeceğim; iyileşmekten ya da bunun için gitmem gereken yoldan korkuyor olabilirim.Mutlu olabilecek miyim? Hiç sanmiyorum.Sen de geçip gidip, ferah toprakları filizlendirmeye devam edeceksin. Kurumuş toprakların filizlendiğini gördükçe, çürümeye yüz tutmuş dalların meyve verdiğini gördükçe huzur bulacaksın; karmani bununla tamamlayacaksın.
Yolun açık olsun.

İnsanı insan yapan, yüzüne güzellik katan ve onu sevdiren tek şey kalbinin temizliğidir. Yoksa hepimiz aynıyız, etten ve kemikten oluşmuş bedenleriz. Bizi birbirimizden ayıran tek şey kalplerimizin özelliğidir. Eğer temiz ve güzel bir kalbiniz varsa, bu dışınıza yansır. Fakat kararmış, herkesin kötülüğünü isteyen, kıskanç biriyseniz, kalbinizin kötülüğü yine yüzünüze yansır. Ve dünyalar güzeli olsanız bile, kalbinizin karanlığı güzelliğinize gölge düşürecektir.

Sana bir kitap alıntısı ile geldim bu kez güzel kalpli Süreyyam, en sevdiğim. Miniğim, seni seviyorum.

Nerede bu 85 üniversite okudun okudun a be imansız, ben öldüm mü diye kontrol ederdin yazardın telefondan, yerini yurdunu da bilmiyorum ki,

nerede bu ya?

Kız her gün burada bizi izliyor ama kininden tek kelime yazmıyor Bedevi kini var hatunda

insana ve onun var oluşuna dair her iddianın ne kadar zırboş olduğunu fark ettim suriş.
öyle ise şöyle yapalım.
hiç bir şey yapmayalım.
ötmeyelim.

Titanik'te bir sahne vardı Süreyya hatırlar mısın bilmiyorum.
Gemi battıktan sonra Rose okyanusta bi tahtanın üstünde yardım bekliyordu. Sevgilisi donarak ölmüştü. Derken bi kayık "yardıma ihtiyacı olan var mı? " diye sesleniyordu ve Rose donan bi güvenlik görevlisinin düdüğünü alıp üfleyip sesini duyurabilmisti. İste ben de sanki bi okyanusun ortasında donmak üzereyim ve sen de sislerin ötesinde bir yerlerde "yardıma ihtiyacı olan var mi" diye sesleniyorsun. Bende hep bunu cagristirdin. Hani bazı yaralarımız vardır ve birini görürüz ve deriz ya "Ancak o iyileştirebilir" diye. İşte sen de onlardan birisin benim için fakat hiçbir zaman o düdüğü üflemeye cesaret edemeyecek gibiyim. Herkesin güçlü zannettiği biri olarak savaşmaya devam edeceğim; iyileşmekten ya da bunun için gitmem gereken yoldan korkuyor olabilirim.Mutlu olabilecek miyim? Hiç sanmiyorum.Sen de geçip gidip, ferah toprakları filizlendirmeye devam edeceksin. Kurumuş toprakların filizlendiğini gördükçe, çürümeye yüz tutmuş dalların meyve verdiğini gördükçe huzur bulacaksın; karmani bununla tamamlayacaksın.
Yolun açık olsun.
Bu mesajini cok düsündüm son zaman.
Sanirim bu sanal dehlizinde beni gercek anlamda taniyan nadir bir insansin.
Karmam sancili geciyor, Murat.
Yoruldum.
Yardim edecek, isik tutacak gücüm tükeniyor.
Buna ragmen isigima dogru kosan cakallar bir türlü bitemiyorlar.

"..Elbet bir hinlik vardir seni sevisimde, ey kanima cakallar karistiran isyan.."
Demis Ismet Özel

Bu mesajini cok düsündüm son zaman.
Sanirim bu sanal dehlizinde beni gercek anlamda taniyan nadir bir insansin.
Karmam sancili geciyor, Murat.
Yoruldum.
Yardim edecek, isik tutacak gücüm tükeniyor.
Buna ragmen isigima dogru kosan cakallar bir türlü bitemiyorlar.

"..Elbet bir hinlik vardir seni sevisimde, ey kanima cakallar karistiran isyan.."
Demis Ismet Özel
Yani ben seni tanımıyorum :(

100 avro göndermedi ama en sevdiğim gurbetçi hâlâ, her zaman yine de Süreyyam :*
Benim için dostluğun tanımı, kafamıza takılan şeyleri paylaşıp çözüm bulmaya odaklanınca, o ciddi dakikalar harika :) ardından bir küfür kıyamet, bir boşvermişlik, içten bir siktir et ile her şey yoluna giriyor.. gülüp geçiyoruz, en güzel çözüm bu ya, şartlar ne olursa olsun ayakta kalabilmek.
Yıllardır forumda kopmadığım nadir kişilerden, kıymetlim benim, sırdaşım. Tek anlaşamıyor olduğumuz konu, kindar değil, yumuşacık kalbi, herkes için iyi düşünür.. ona göre herkes iyi, herkes ikinci şansı hak ediyor, ah benim çiçeğim.. insanlar kötü.
Benim el yazısı ne oldu diye sormuyorum artık.. en son elimi kesip göndereceğim sana, onu inceleme yaparsın.. bu arada en çok beni sev, Zeynomu değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri