Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben istemiyorum. Yetmez mi.Harbi nerelerde sureyya niye gelmio
Bu mesajini cok düsündüm son zaman.Titanik'te bir sahne vardı Süreyya hatırlar mısın bilmiyorum.
Gemi battıktan sonra Rose okyanusta bi tahtanın üstünde yardım bekliyordu. Sevgilisi donarak ölmüştü. Derken bi kayık "yardıma ihtiyacı olan var mı? " diye sesleniyordu ve Rose donan bi güvenlik görevlisinin düdüğünü alıp üfleyip sesini duyurabilmisti. İste ben de sanki bi okyanusun ortasında donmak üzereyim ve sen de sislerin ötesinde bir yerlerde "yardıma ihtiyacı olan var mi" diye sesleniyorsun. Bende hep bunu cagristirdin. Hani bazı yaralarımız vardır ve birini görürüz ve deriz ya "Ancak o iyileştirebilir" diye. İşte sen de onlardan birisin benim için fakat hiçbir zaman o düdüğü üflemeye cesaret edemeyecek gibiyim. Herkesin güçlü zannettiği biri olarak savaşmaya devam edeceğim; iyileşmekten ya da bunun için gitmem gereken yoldan korkuyor olabilirim.Mutlu olabilecek miyim? Hiç sanmiyorum.Sen de geçip gidip, ferah toprakları filizlendirmeye devam edeceksin. Kurumuş toprakların filizlendiğini gördükçe, çürümeye yüz tutmuş dalların meyve verdiğini gördükçe huzur bulacaksın; karmani bununla tamamlayacaksın.
Yolun açık olsun.
Yani ben seni tanımıyorumBu mesajini cok düsündüm son zaman.
Sanirim bu sanal dehlizinde beni gercek anlamda taniyan nadir bir insansin.
Karmam sancili geciyor, Murat.
Yoruldum.
Yardim edecek, isik tutacak gücüm tükeniyor.
Buna ragmen isigima dogru kosan cakallar bir türlü bitemiyorlar.
"..Elbet bir hinlik vardir seni sevisimde, ey kanima cakallar karistiran isyan.."
Demis Ismet Özel