ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurası müko.
Ben pozitif olmak yerine onun paylaştıklarına bakıyorum.
"indefinite" ama i can define ahah

İnce bir sezgi, kendine münhasır bir ciddiyet, hicivde bile espri yeteneği, bilgide ummana denk arayış.
Velhasılı kelam iyi ki var dediğim insan.
Varlığı ile dokunuyorsa ruhunuza ve bilincinize şanslısınız.
Sevgiler, saygılar Süreyya hocam.:emoji_rose:

Not: Bam telinize talibim.:)

Bu sefer bir şeyler yazmayacağım, şarkı konuşsun.

Süreyya arayı çok açtık. Ara açılsa bile sana duyulan saygı ve sevgi baki.

Olgun bir hatun, kendini yetiştirmiş, sezgisi de gözlem gücü de çok yüksek.
Bugün ona sarılmak geldi içimden. :*
Özgünlüğünü, iyi niyetini, hoşgörüsünü, bilgi dünyasını çok seviyorum.
Hep mutlu ol güzel hocam.:emoji_rose:

Benim için çok kıymetli, iyi ki varsın forumun en zeqi kadını...

images

Fırında pişen kurabiye kokusunun hakim olduğu bir ev düşünün ve kahve eşliğinde uzun zamandır görüşmediğiniz ve özlediğiniz arkadaşınızla iştahlı bir sohbetin keyif veren atmosferini.. Derin sohbetimiz olmamasına rağmen Süreyya bana bu denli yakın geliyor. Hissiz kalmayacak koyu bir muhabbetin aranılan fakat denk düşülmeyen muhatabı gibi.

Bir kadına alengirli kelimeler bu kadar mı yakışır..
"kelimelerin gücüne inan"

Günaydın şiirle

"taş atılmış su gibi
dalga dalga yüreğim
bir abdalım, bir yabanım
kıyında

gemilere götür beni
misafir kuşlar gibiyim
mavilikte
öyle
ucunda

hiç kuş uçmamış
gök gibiyim karşında"

Arif Ay.

Bugün rüyamda gördüm sizi sevgili Süreyya hanımcığım. Ah benim rüyalarımı süsleyen kadın.. aman neyse romantik moda girmeyeceğim :)
Umarım iyisin ve her şey yolunda. Mutlu uyandım ve çay içiyorum. Uyandığımda yastığın kılıfı yarıya kadar soyulmuş haldeydi ahaha. Ben yastığa sarılıp uyurum efendim, başımın altında değil hep göğsümde olur. Bugün hep şiir okuyorum, güne güzel başladım. Daha önce de söylediğim gibi, sisli bir sonbahar sabahında veya zambak kokulu bir ilk bahar akşamında, belki de kar kış ayazında.. elbet bir gün buluşacağız.

Okuyan çoğu kişi şaşıracak belki fakat ben pek şaşırmadım, iletişimimizin bir gün bu şekilde evrileceğini tahmin ediyordum. Her ne kadar birbirimizi zivanadan çıkarmış olsak da benim için son derece zorlu, karmik bir yıl olan 2021 de, pek çok muhabbetim olan insan girgir samatadan başını kaldirmazken senin "Seni özledim,kavgalarımizi da" diyerek adım atman ve süreçte disiplinli bir terapist gibi manevi desteğini cekmemen çok değerliydi. Genel perspektifte bir önemi yok esasen, yani çoğu insana göre; plastik bir modem neyse burası da o, biri birini önemsemiş önemsememiş falan fişman çok da şey yani fakat çoğu insanın üzerinde durmadigi konuları içselleştirmek biz duygusal insanların laneti ne yazık ki,dimi?
Plaides .. nam i diğer Süreyya team. Sana Süreyya nin buyusunden bahsetmiştim biraz. Çok bereketliydi fakat Saturnyendi yani ne kadar acı o kadar ödül diyordu . Bu sebeple insanlar Süreyya sönükken hiçbir işe bulaşmaz, bütün bereket gerektiren işlerini ekimlerini hasarlarını vs onun hayz olduğu en parlak olduğu döneme saklarlardi. Süreyya team tarih boyu insanoğluna sabırla alinan meyvelerin kıymetini ogretti.
Sabrettiğin her tohumun meyvesini en iyi şekilde almanı dilerim

Sağlıcakla kal. @Süreyya

Tanışmak için sıra numarası aldınız mı? Tipik Türk insanı.. araya kaynamaya çalışmalar.. Benim sıra numaram var ve 0001. Sıranızı bekleyin.

Görüyorum ki pek çok kişinin hayatına bir şeyler katmışsın. Ne güzel.
Kıskanıyor muyum diye soruyorum kendime, bir parça "evet" var cevabımda. : )
Kattıkların için sonsuz teşekkürler. Dilerim dokunduğun her hayat da sana bir şeyler katıyordur.
İyi kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri