Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onu kelimelerle anlatamıyacağım kusura bakmayın.
O benim ince düşünceli meleğim.
Her zaman yanımda olan nadir insanlardan iyi ki seni tanıdımmm
İyi ki sen varsın.Kocaman seviyorum seni hep hayatımda ol.:dyg:
Süreyya Hanımcım merhabalar.
Öncelikle bana kalbin kadar bu temiz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim diye başlıyordu o kokulu hatıra defterleri. Öyle bir başlangıç yapayım
Beni burada tam anlamına yakın tanıyan tek insansın.Bak bu çok büyük bir özelliktir![]()
Ben de bir iki yorum katmak istiyorum bu konuya.
- Zaman zaman ufak çaplı tartışmalarımız olsa da ben senden bir gün bile alın(a)madım. Ömrü hayatımızda aynı mahalleden bile geçmesek,yada geçsek bile tanımayacağın insanlara bazı anlamlar yüklersin,değer verirsin bunun mantıkta yeri olmasa da hayatta bazı şeylerin de mantıkta yeri yok. Mantığı bazı insanlar için devre dışı bırakırsın,işte o durumlarda değer ön plana girdi mi artık kırılmak imkansız oluyor.
Bu konuya cevap veremeyeceğin için şöyle güzel güzel yazayım
Bilgi birikimin,konulara yaklaşımın, felsefik bakış açını seviyorum. Çok güzel konular hakkında saatlerce konuştuğumuz zaman, o güzel zamanlarda saatin nasıl hızlı aktığının farkında bile olmadım. Hayatta güzel zamanların hızlı aktığının kanıtı niteliğindesin benim için![]()
Sözlerimi yine bir mani ile bitirmek isterim.
sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursan küserim
mektubunu keserim