ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İroni ustası. Zeki buluyorum, hazır cevap.

Tak diye sokuyor lafı öyle kıvrandırarak değil tatlı tatlı.

Ben sevdim Süreyya’yı. Adını bile bilmediğim bir üye belki Süreyya ama bence değil :)

Farklı bakış açısına sahip. Bazen bunu abartsa da , farklılık getirdiği aşikar.

Aşaşdş.

Çok iyidir o. Süreyya şey olmuşsun kutlu olsun.

Son düzenleme:
Onu kelimelerle anlatamıyacağım kusura bakmayın.
O benim ince düşünceli meleğim.
Her zaman yanımda olan nadir insanlardan iyi ki seni tanıdımmm
İyi ki sen varsın.Kocaman seviyorum seni hep hayatımda ol.:dyg:​

Ne güzel demisim.. Hala aynı düşünceler deyim..

Severim kendisini belki o beni sevmiyordur :p Benimle bir problemi olmadı bu zamana kadar. Daha önce forumdan banlandığını biliyorum ki haklı ya da haksız bunu bilmiyorum. Banlanmasını da kendisine karşı söylenen bir lafın altında kalmayacak kişiliğe sahip olmasına bağlıyorum ama bazen de bazı insanlara karşı suskun kalmak veya cevap vermemek o kişiye cevap vermekten daha aşağılayıcı hale sokabilir. Bu nedenle şahsi fikrim olarak sormak isterse dik duruşundan ödün vermeden metanetini koruması dileğiyle :)

Birbirimize hep farklı yaklaştık. Çok içtendir.

Benim gibi kafasında 40 tilki dolaşmaz, gerçek bir balık burcudur.

Güzellikler senin olsun süri.

yurtdışında yaşayan forum üyelerinden hep "250 euro çekilişi yapıyorummmm
" tarzında başlıklar beklerim...... henüz öyle bir başlık açılmış değil ama içimde o başlığı bir gün süreyya hanım açıcak diye bir his var.....

Albenisi yüksek, zekada öyle.
Eğlenceli de,daha n’olsun?

Süreyya Hanımcım merhabalar.
Öncelikle bana kalbin kadar bu temiz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim diye başlıyordu o kokulu hatıra defterleri. Öyle bir başlangıç yapayım :)
Beni burada tam anlamına yakın tanıyan tek insansın.Bak bu çok büyük bir özelliktir :D

Ben de bir iki yorum katmak istiyorum bu konuya.
- Zaman zaman ufak çaplı tartışmalarımız olsa da ben senden bir gün bile alın(a)madım. Ömrü hayatımızda aynı mahalleden bile geçmesek,yada geçsek bile tanımayacağın insanlara bazı anlamlar yüklersin,değer verirsin bunun mantıkta yeri olmasa da hayatta bazı şeylerin de mantıkta yeri yok. Mantığı bazı insanlar için devre dışı bırakırsın,işte o durumlarda değer ön plana girdi mi artık kırılmak imkansız oluyor.

Bu konuya cevap veremeyeceğin için şöyle güzel güzel yazayım :D
Bilgi birikimin,konulara yaklaşımın, felsefik bakış açını seviyorum. Çok güzel konular hakkında saatlerce konuştuğumuz zaman, o güzel zamanlarda saatin nasıl hızlı aktığının farkında bile olmadım. Hayatta güzel zamanların hızlı aktığının kanıtı niteliğindesin benim için :)

Sözlerimi yine bir mani ile bitirmek isterim.
sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursan küserim
mektubunu keserim

Süreyya Hanımcım merhabalar.
Öncelikle bana kalbin kadar bu temiz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim diye başlıyordu o kokulu hatıra defterleri. Öyle bir başlangıç yapayım :)
Beni burada tam anlamına yakın tanıyan tek insansın.Bak bu çok büyük bir özelliktir :D

Ben de bir iki yorum katmak istiyorum bu konuya.
- Zaman zaman ufak çaplı tartışmalarımız olsa da ben senden bir gün bile alın(a)madım. Ömrü hayatımızda aynı mahalleden bile geçmesek,yada geçsek bile tanımayacağın insanlara bazı anlamlar yüklersin,değer verirsin bunun mantıkta yeri olmasa da hayatta bazı şeylerin de mantıkta yeri yok. Mantığı bazı insanlar için devre dışı bırakırsın,işte o durumlarda değer ön plana girdi mi artık kırılmak imkansız oluyor.

Bu konuya cevap veremeyeceğin için şöyle güzel güzel yazayım :D
Bilgi birikimin,konulara yaklaşımın, felsefik bakış açını seviyorum. Çok güzel konular hakkında saatlerce konuştuğumuz zaman, o güzel zamanlarda saatin nasıl hızlı aktığının farkında bile olmadım. Hayatta güzel zamanların hızlı aktığının kanıtı niteliğindesin benim için :)

Sözlerimi yine bir mani ile bitirmek isterim.
sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursan küserim
mektubunu keserim

Ayagini denk al hahah.
Saka saka.
Tesekkür ederim sevgili Anu.Sanirim mantiksal olaylari biraz da vicdanen ve ya duygusal acidan degerlendirebilmemiz hususu bizi ayni frekansta birlestirdi.Bilemiyorum ama en mantikli aciklama bu olsa gerek.
Alinacak ne var Allasen?
Seni tanidigima mutluyum.Bazi konularda bakis acimi degistirebilen nadir insanlardansin.
Parapsikolojiyi sadece seninle tartisabilirim mesela:D
Dikkat et kendine.
Bir de Schrödiger'in Kedisi paradoksu vardi.
Sanirim o deneydeki ölüm ile yasam arasindaki haldeyiz.Bakis acisina bagli.
Neyse karmasik bir konu.Sonra konusuruz.
Simdilik hersey gönlünce olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Anu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri