ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya yazmayı bekledim biraz, lakin herkesin sevdiği , beğendiği kişinin kim olduğu hakkında pek fikrim yoktu. Şimdi var :)

Sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum, zerafet ise zerafet, espri ise espiri, samimiyet ise samimiyet evet her şey var bence.

Saygılar ve sevgiler Süreyya'cığım :)

Birkaç güne come backir.

0000000630798-1.jpg

Süreyya gözümde çok güzel bi hatun olarak beliriyor hep,çokta zeki.
Düşüncelerini,tavrını beğeniyorum,bazen beyin yaksa da....denk gelince okumadan geçmiyorum. Kaliteli,samimi.
Kitap ihtiyacı olan birine destek olmak istediğini okumuştum bi yerde ve duyarlılığı hoşuma gitmişti.
Hep buralarda görmek dileğiyle.
Öperim .

Sen kendi sözlüğüne yazıp ne yapacaksın? sen benden daha iyi yazabileceğini mi düşünüyorsun ki? Cıx, yazamasın.

Esprileri "offf rezilsin" dedirtse de ve çoğu zaman can sıkıcı bulsam da; yine de zeki bir ablamızdır kendileri.

Benim gizli hayranım bilinçsiz müridim

Acilen Trenci 7 Lesbians avatarına dönmeli.

Çok güzel o .​

Tek bilmediği şey inancının karşılığının olmayacağı olabilir fakat bu olmayabilir de. Ya varsa? Gerçi yırttı varsa. Ya yoksa? Yine de bir şey kaybetmedi. Gördüğünüz gibi bu kız pek kaybetmiyor.

Hınzır.

Oldukça bilgili, espritüel, kırmadan nükte yapabilen insanlardan. Müzik arşivinin çok sesliliği ile takip ettiklerimden.
Varlığı renklilik ve zenginlik.
Saygılar.

Mastor bir gün olsun güzel bisey yaz ya.

Kuaförden ciktim.
Moralim yüz derece.
Bozmuom.
Öptüm cok.

6 aydır aynadan çok gözlerine bakıyorum.
Çocuğun gözleri sana çekmezse dna testi isticim.
Güzel gözlerinden öperim kadın :öp:

Eğlenceli bir arkadaş, şikayetler bölümünün müdavimi. Gülümseten yorumlarıyla ön plana çıkıyor.

Butür konularda kişiye bağlı olarak kelimelerin yetersiz kaldığını düşünüyorum.
Nasıl anlatacağını şaşıyor insan konu Süreyya ise.
Şöyle ki, çok bilgi birikimine sahip araştıran bir insan ye genel bir yorum yapmak istemiyorum, çünkü bunun da çok üstünde bir insan.

Hep derim onun hayatındaki ve yakınındaki insanlar çok ama çok şanslı. Bir insanı görmeden de sesini duymadan da tanıyabiliyorsunuz.
Daha ne yazılır bilmem, bu konularda geri kalmışım.
Sözlerimi duygusal bir şiirle bitirmek istiyorum.
Bir daş attım pencereye tık dedi,
Anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay

Son düzenleme:
Butür konularda kişiye bağlı olarak kelimelerin yetersiz kaldığını düşünüyorum.
Nasıl anlatacağını şaşıyor insan konu Süreyya ise.
Şöyle ki, çok bilgi birikimine sahip araştıran bir insan ye genel bir yorum yapmak istemiyorum, çünkü bunun da çok üstünde bir insan.

Hep derim onun hayatındaki ve yakınındaki insanlar çok ama çok şanslı. Bir insanı görmeden de sesini duymadan da tanıyabiliyorsunuz.
Daha ne yazılır bilmem, bu konularda geri kalmışım.
Sözlerimi duygusal bir şiirle bitirmek istiyorum.
Bir daş attım pencereye tık dedi,
Anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay

Benim hüzünlü yanim,basimin belasi.
Işlerim bitince seni kaçırıcam :D

https://m.youtube.com/watch?v=u4aZG9rjp5s

• Beğen
Tepkiler: Anu
Keskin yorumculuğunu ve karizmasını fark etmemek mümkün değil. Gözüme çarpmış ama orada kalmış bir üyedir. Uzaktan da olsa takip ettiğim ara sıra sırnaştığım ve eminim şarkıda ki kadar güzel, aşık bir Süreyya. :*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri