ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2185 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki gündür okuyacak güzel şiirler arıyorum bulamıyorum, güzel şiirler pek tabi var ama şiirler senden güzel olmalı ki bir anlamı olsun.

Eğer mastor kadar içseydim sarhoş olduğumda kafamın güzelliğini, Süreyya kadar güzel diye tarif ederdim kesin.

Kapı duvar kapalı, bari buraya yazayım.: )
Şu forumda çok beğendiğim ve gözümün aradığı kişilerden Süreyya. Nickinin okunuşunu seviyorum, bir ahenk var bir kere. Şuraya bir daha gelmeyecek olsam aklımda kalacak sayılı isimdendir.
Uzun süredir dikkatimi çektiğini zaten yazmıştım forumun ilgili köşesine. Hiç konuşmadık desem yeridir, üç beş profil mesajı atmışızdır o kadar. Bir yerde artık kimseyle tanışmak istemiyorum, tanıdıklarım yeterli gibi şeyler yazdığını hatırlıyorum, bir kişicik daha yer varsa ya da içerdekiler sıkışmaya razı olursa ben de oradan bir yer istiyorum kendime. Çok değil, zaten küçük bir insanım, sığıveririm.dd

Ne diyorduk, büssürü şey yazdım yine hiçbir şey yazmadım.
Evet, severek, gülerek, hayranlık duyarak okuyorum çoğu yazdığını. Sayfasında okuyacağım ve dinleyeceğim çok şey var. Böylesine dolu insanları kaçırmamalı, onlara hak ettikleri değeri vermeli. (forum ortamında nasıl bir değer görülür, bak o konuda hiçbir fikrim yok)
Birikimi muazzam, kalemi kuvvetli, esprileri ince, bak yine anlatamıyorum. Dene dedin ama beceremiyorum işte. Öyle kolay kalıplara sokulacak biri değilsin. Beynimde şekillenen halin çok güzel ve ben ona bakmayı seviyorum.
Hoş kalasın Süreyya.: )

Kendine özgü. Kendice. Sevdikleri üstünde etkisi büyük, koruyup kolluyor. Yani daha iyi tanımak lazım bir kaç mesajını görüp yorum yapmak zor. Ama dolu, donanımlı birisi olduğu kesin.

Seviyorum
Öyle boş beleş birisi değil gözümde
Akıllı, bilgili
Görmek istediklerimden, var olsun.

Her bayram kapısını çalıp alaman çukulatası yemek isterdim. :msm:
Erkal ve Mert’e gelince çikileta biterse müko olur xd

buram buram kıvrak zeka kokan usta işi entryleriyle her zaman dikkatimi çekmiştir. yazdıklarını okurken sıkılmayacağınızdan emin olduğunuz için her yazdığını okuyabiliyorsunuz. kurduğu cümlelerdeki seçilmiş enfes kelimeleri okurken keyifleniyorsunuz ve o an iyi ki buradasın dedirtircesine iyi hisler uyandırıyor. bazen bu denli kaliteli insanları kelimelere sığdıramıyorsunuz. hangi harika kelimeyi seçseniz onun harikalığı yanında basit kalacağını düşündüğünüzde berbat bir çıkmaza giriyorsunuz. bazen ana dilinizde bu kişiyi doğru tanımlayabilecek kelimeler olmadığını bile düşünebiliyorsunuz. o yüzden kendisine ingilizce bi şiir yazdım,

what a wonderful girl
looks all time like a earl
well we are with you
and your words like a pearl

listened to
leavemealone from 3A class

Bir Felsefeci olduğunu okumuştum.
Felsefecileri hep ateist sanma ön yargısının yanlış olduğunu kanıtlar nitelikte.
Philosophia (Bilgi Sevgisi) anlayışının bilgiye değer veren yönüyle tanıdım.
Espri yeteneğiniz, tebessüm de veren yanınızla hoşgörünüz hissediliyor.
Saygılarla

Nerde bu hanımkız beyin göçüne mi katıldı naptı gözükmüyor

İstikram hesabı açmalı eşek gözlüm <3

istikramdan takipleselim erkalin fotolarini paslayalim birbirimize

İadei ziyaret için geldim , uzun uzun yazıp kafasını bulandırmak istemiyorum.
Kendisi sevilesi bir hatun olmakla beraber , gözleride onun kadar güzel imiş ' yorumları azcık okumuş olabilirim '

Esenlik içinde kal.

giphy.gif

kısa mesajları bazen beni delirtiyor.

Benim gizli hayranım müridim

Süreyya’yı sevmeyenin fedöcü olduğuna dair KHK çıkarmıştım di mi?

Süreyya Silerler çünkü 'Üye Sözlük' kurallarına göre senin konuna sen yazamıyorsun. Ne kadar malca değil mi? Halbuki forummal.net değil burası forumsal.net. İnsan hayret edebilir.

*

Avatarında Süreyyalist bir anlatım mevcut bunu seviyorum ve genel tavrını beğendiğim bir kişi.​

Aaa böyle bir kural mı var enteresan;d

Gelelim sürreyya hanımcığıma.
Hiç tanmıyorum lakin özelde şey ettirir ise (tanışmak) tanıyabilirim;d

Efendime söyliyim herkesce seviliyor gibi.
Ama herkes seni seviyorsa bu işte bir iş var;D
Pislik yaptım tamam kin besleme sakın ok.
Muck hanımefendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri