Kapı duvar kapalı, bari buraya yazayım.: )
Şu forumda çok beğendiğim ve gözümün aradığı kişilerden Süreyya. Nickinin okunuşunu seviyorum, bir ahenk var bir kere. Şuraya bir daha gelmeyecek olsam aklımda kalacak sayılı isimdendir.
Uzun süredir dikkatimi çektiğini zaten yazmıştım forumun ilgili köşesine. Hiç konuşmadık desem yeridir, üç beş profil mesajı atmışızdır o kadar. Bir yerde artık kimseyle tanışmak istemiyorum, tanıdıklarım yeterli gibi şeyler yazdığını hatırlıyorum, bir kişicik daha yer varsa ya da içerdekiler sıkışmaya razı olursa ben de oradan bir yer istiyorum kendime. Çok değil, zaten küçük bir insanım, sığıveririm.dd
Ne diyorduk, büssürü şey yazdım yine hiçbir şey yazmadım.
Evet, severek, gülerek, hayranlık duyarak okuyorum çoğu yazdığını. Sayfasında okuyacağım ve dinleyeceğim çok şey var. Böylesine dolu insanları kaçırmamalı, onlara hak ettikleri değeri vermeli. (forum ortamında nasıl bir değer görülür, bak o konuda hiçbir fikrim yok)
Birikimi muazzam, kalemi kuvvetli, esprileri ince, bak yine anlatamıyorum. Dene dedin ama beceremiyorum işte. Öyle kolay kalıplara sokulacak biri değilsin. Beynimde şekillenen halin çok güzel ve ben ona bakmayı seviyorum.
Hoş kalasın Süreyya.: )