ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2185 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süreyya
dostluk adına herşeyi barındırıyor içinde..o sevmese de ben severim
yüksek duvarların ardında yaşayan bir masal kahramanı :hello:

en büyük aşklar kavgayla başlar vdfvddf dövdürcenmi sen beni ya :D
baktım yok açayım dedim fena mı ettim

[YOUTUBE]t04jE7d0Obw[/YOUTUBE]

Süreyya Silerler çünkü 'Üye Sözlük' kurallarına göre senin konuna sen yazamıyorsun. Ne kadar malca değil mi? Halbuki forummal.net değil burası forumsal.net. İnsan hayret edebilir.

*

Avatarında Süreyyalist bir anlatım mevcut bunu seviyorum ve genel tavrını beğendiğim bir kişi.​

Öncelikle özür diliyorum güzel gözlüm konuyu gözden kaçırdığım için ve bu başlığı bu zeiback denen aşüfteye kaptırdığım için.

Süreyya, değerli büyüğüm bir insanın kalbine nasıl dokunabileceğini çok iyi bilen nacizane meleğimsi insan.

Küçük düşüncelere, küçük hesaplara takılmaz. Bir Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyüğü olduğuna birde Süreyya'nın dürüst ve temiz olduğuna inanabilirsiniz. Tartışmaya çekineceğiniz bir Genel Kültüre sahiptir. Wikipedia mısın sen güzel gözlüm?

Kısa süredir tanıdığım ama çok büyük saygı ve sevgi beslediğim ablam.

Buraya daha uzun yazmak isterdim ama gözlerim doldu güzel gözlüm, inşallah kaderin gözlerin kadar güzel, karşına çıkan insanlar kalbin kadar temiz ve evliliğin 2000 de ki Galatasarayı canlı izlemiş nesil kadar mutlu ve huzurlu olur inşallah seni seviyorum.

Süreyye sayglı hanım hanımcık aynı zamanda uzay bilimcisi görüşlerinde faydalanıyoruz.iyi ki var kendisi buradan onunla olmaktan çok çok memnum..
Gerçi bizlere hiç pas vermez ama ben takipçisiyim..:hello:

Bilgi , birikim , güzellik , asalet , müzik zevki , merhameti , zekası , hayal dünyası etc etc etc.

Herşeyini sevdiğim nadir arkadaşlarımdan. Hiç ofsaytı yoktur. Ne ise odur . Duygularını ve düşüncelerini kimseden saklamaz .

Onun hayatında olmak çok değerli o yüzden iyi ki varsın bebeyim. sçs

Onu kelimelerle anlatamıyacağım kusura bakmayın.
O benim ince düşünceli meleğim.
Her zaman yanımda olan nadir insanlardan iyi ki seni tanıdımmm
İyi ki sen varsın.Kocaman seviyorum seni hep hayatımda ol.:dyg:​

Sevgili süreyya'nın aurası çok başka, müzik zevki muhteşemdir.
seni görünce; mezopotamya arkeolojisinin annesi bir diğer lakabıyla çölün taçsız kraliçesi gertrude bell'i anımsatıyorsun.
gözümde özel insansın vesselam.
Farklılığın hep bizimle olsun.**

Bu dünya da ki sınavımız yokluğun mu yoksa güzel gözlerine kurban olduğum?

Dünya gözlerinin yarısı kadar güzel olsaydı, Cennetin bi esprisi kalmazdı güzel gözlüm.

Hiç tanışmadan uzaktan severim ,kaliteli güzel bir insan

Cok sevilmek ne guzel, imreniyorum ona :) cok da merak ediyordum kendilerini, tanisamadan gitti galiba.

Of çok özledim.

Onun verdiği her fikir hep doğru çıkar . Hisli mi dersin bilgiç mi sana kalmış.

Of çok özledim.

Şurada tanıdığım, en asil taşralı. Asla kibirle işi olmaz. Onun egosu yok, en mükemmel yanı da bu.

Sen sevginin en güzellerine layıksın cancağızım, yokluğun da hep bi eksiğiz.

Bu kadar sevilmek boşuna değildir eminim, gözleri çok güzelmiş bu güzel kızın,arada yorumlarına denk geliyorum çok yerinde ve mantıklı buluyorum,kendisini bir başka forumdan uzaktan tanıma şansım oldu beğenerek okuduklarımdan,hiç eksik olmasın :cici:

Süriii neyleyim sensiz hayırlı olan cumayı süriiiii geri dön :agla:
Beni Erkal ve Meytle bıraktın her gün didişiyolar ben de gülmekten durduramıyorum senin kızmanı özledik süriiii :anla:

Süreyya

Şimdiye kadar bu kadar devasa entellektüel birikimi olan birine rastlamamıştım... Bu kadar bilgiyi bu seviyede kullanabilmek kolay rastlanır bir şey değil.. Çok zaman ona cevap verirken çok uzun düşünmek zorunda kaldım.. Bana kattıklarını yadsıyamam.. Gönlünce olur umarım her şey..

Objektifliğini beğendiğim,natural ve net biri.
Daha sık aktif olup,daha sık yazıp çizmesini ümit ediyorum.
Sevgiyle kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri