Sürekli üye banlayan Provokatör yönetici

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Böyle yaparak üyeleri kışkırtırlar, tahrik ederler, kendilerinden nefret ettirirler.
Haksız yasaklamalar sebebi ile Doğru düzgün üyeyi, zamanla canavara dönüştürürler.

Her şeyde direkt ban yapıştırmak doğru değildir. Küçük takılmalar, sataşmalar küfürsüz ve saygılıca yapıldığı sürece problem olmamalıdır. İnsanlarda biraz daha hoşgörülü ve katlanabilir olmalıdır.

Seviyeli olduğu sürece tartışmalar da kötü değildir.
Küfür varsa ama o zaman ban olması gereklidir.

Durduk yerde mi banlıyorlar?
Hakaret ve küfür varsa banlamaları doğal. Bir yerden sonra uyarı da yetmiyordur belki.

Sırf biyerlere sataşmak tahrik etmek için pusuda bekleyen üyeler de var bunları banlamasınlar da napsınlar..

Hiçbir eleştiriyi kabul etmeyen admin arkadaşlar olduğu doğrudur. Reelde tatmin edemedikleri egolarını sanalda tatmin ettiklerini düşünmüşümdür hep. Aksi halde en ufak ters ve kötü eleştiride ban atılması mantık dışı.

Elbette eleştirmek önemlidir, hatta yerinde yapılan bir eleştiri onlarca güzellemeden daha yeğdir. Ancak eleştiren kişinin de vasıflarına bakmak lazım.

Olaya bu açıdan bakınca forumda birilerini provakatörlük ile suçlayacak en son kişinin bu konuyu açması oldukça ironik.
"Eleştiri" ile "b.. atmak" arasındaki mesafeyi bilmek gerekir.
Yönetimden hiçbiri keyfi ban atmaz, atamaz. Belirli istişareler sonucunda ban kararı alınır. Direkt ban atılıyorsa eğer önemli bir sebebi vardır. Hatalar var mıdır? Olabilir, insanlık halidir, ancak alınan kararın hoşuna gitmemiş olması taraflı olduğu anlamına gelmez.
Normal üyeymiş de canavarlaştırıyorlarmış.
Hadi canım hadi.
Eleştireceğim diye tutarsızlaşmanın anlamı yok.

Ya milleti kışkırtın, hakaret edin, ya da bir konuma getirtin sonra" yonotoco bono bonloyor" deyin.

Peki.

Kim kimi banlamis
Kim kimin yarasına dokunmuş

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle düşünenleri 23 nisanda 1 günlüğüne yönetim odasına davet edeceğiz. bakalım işin içinden çıkabilecekler mi?

Ölmüş ağlayanı yok.
Bide bunların yağcıları vardır. Kendilerini banlamasınlar diye sürekli yağ çekerler

Her seferinde aynı sebepten banlanan kişinin belirli bir süreyle banlı kalıp sonrasında tekrar giriş yapmasına izin verilip yine aynı sebeple aynı üyeyi geçici olarak banlayan yöneticiden iyidir.

Ay şiştim. Rahatsızsanız girmeyin arkadaş.

Küfür eden insanlara hakaret edip kiskirtici cümleler kullanan kişilerin banlanmasini destekliyorum.
Bunun dışında 2 kez 30 gunluk benzer sebeplerden ban alan kişinin devamli şekilde süreli ban almasını mantıksız bulunuyor bunun süresiz olmasını umuyorum.
Sonuçta sebep aynı devamli forum huzurunu bozan birinin değişeceğini ummaya gerek yok.

Geri