Sürekli üye banlayan Provokatör yönetici

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Fifa oynarkem benimde herkesi banlayasim geliyor.
Işime gelmiyorda diğer onlinecıların yaptıkları.
Iyiki yonteci deilim.Adil olamıcam kesin çünki.

Sürekli küfreden ona buna üstü kapalı hakaret eden tipleri haliyle sürekli banlayan yöneticidir ..

Pitre mi?

Yok ya, sürekli banlamıyor adam.

Sezar'ın hakkı Pitre'ye. :alkis:

maxresdefault.jpg

Ortada banlamaya ilişkin sebep olmayan, tamamen kendi işine geldiği gibi durumları yorumlayan, bazı noktalarda üyeleri kışkırtıp, saldırgan bir hale sokan ve bundan faydalanarak ban atıp kendi otoritesini sarsan yöneticidir.

bu kategoride sınıflandıracağım bir arkadaşımız yönetici olmuş. umarım banlanmam.

giphy.gif

Beni süresiz banlayamazlar mesela sıkar o biraz.

Ortada Pitre'den başka görünür ve aktif yönetici yok ki.
No Pasaran da var gerçi, aktivasyonu azalsa da. Yani en azından ben böyle düşünüyorum. İkisi de provakatif olmaktan çok uzak.
Bak mesela keyif için uyaranı biliyorum. Gerçi onu da anlayabiliyorum :D Napsın çocuk:D Ama o bile provakatif değil mesela.

neyse, egosunu tatmin etmek isteyenler için forum yöneticiliği ideal tabi. Benim çok fazla forum tecrübem yok ama ortada hiçbir mevzu yokken sürekli banlayanı da görmedim yani.

simdi benim yapim "her sey olmasi gerektigi gibi olmali" gibi bir takintiyi barindirmakla beraber
"bana dikte edilen seyleri red etme" yi de barindirmakta
Burada "olmasi gereken sey" diye bahsettiginiz "isleyis"dir
"red ettigim sey" ise bunun "bicimi"
Ben bu forumda bicimden rahatsiz olmadim, elbetteki karsi karsiya gelen vardir bilemem
meseleleri kisisellestirmedigim icin ya da icsellestirmedigim icin farkli bakiyor olabilirim

Geri