Sürekli iltifat eden erkek iticiliği

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Sizlere spotifay'dan müebbet karantina potcastlarini dinlemenizi önerebilirim.

Aşırı argo içerse de konudan daha gerçekçi.

Ben nabza göre şerbet vermeye bayılırım.
Hemen bulunduğum kabın şeklini alırım, öyle de bir gevşeğim. kjhasda
Bunu bana ilk tanıştığımız zamanlarda da demiştin. Kedi misin sen bulunduğun kabın şeklini alıyorsun? :d

İlk tanıştığımızda ben 12 yaşında falandım herhalde hkjads
Tavuk gelecek yerden kaz esirgenmez .d
Senin odak şeklin yanlış bir kere. Kaz eti daha değerli, üstelik sipariş üstüne getirilir, her yerde bulamazsın ama tavuk eti her yerde var be tatlım. :d

Senin odak şeklin yanlış bir kere. Kaz eti daha değerli, üstelik sipariş üstüne getirilir, her yerde bulamazsın ama tavuk eti her yerde var be tatlım. :d

Fakirlik ruhumuza işlemiş.
Yoksa bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını lakin aç idik yedik karanfil parasını. jhasdha

Ahh Lefty hanım görünce yorumunuzu açmasam olmaz dedim , açtınız belki de bilemiyorum .

Samimiyetsizdir , hoş zaten hemcinslerimde akıllıdır ayırt edebiliyorlar .
İçten ve doğal kullanılan cümleler tercihimizdir .

@Lefty

Sevgili @VERA.

Konuyu açmakla çok iyi yapmışsınız ve tespitlerinize katılıyorum.
Erkeklerin bazılarının, kadınları etkilemek uğruna kompliman yapma çabalarını, yaşamım boyunca çok itici ve samimiyetsiz bulmuş birisi olarak, her hoşuna giden kadına süslü sözler söylemeyi kendinde hak gören erkekleri, üzülerek söylüyorum ki çok sevimsiz buluyorum. Kaldı ki bunu eşinin ya da sevgilisinin yanında yapanlara bile rastlayabiliyoruz.

Kadınlar, bu güzel sözleri içten ve yerinde söyleyen erkeği tercih eder yani her önüne gelen kadına benzer sözleri tekrarlayan erkekler, her zaman için iticidir.

Konuyu açmanıza çok sevindim, sevgiler...

Son düzenleme:
Bir de kadınlarin peşinden ayrilmayip, ben asla o tiplerden değilim diyenler var. Kör değiliz...

@Aze ciğim çok haklısın ve bir de şu var ki hem kadının peşinden ayrılmıyorlar hem de ters cevap alınca, aşağılama cümleleri ile aklınca o kadından intikam almaya çalışıyorlar.

Kadınlar genel anlamda; peşinde koşan, adeta yerlerde sürünen ve sürekli her kadına iltifatlar yağdıran erkeği güvenilir bulmaz fakat anlamamakta direnenlere yapacak bir şey yok tabii ki.:) Seçici olan kadındır fakat bir erkeğin seçilmek için, kendini paralamasına gerek yoktur.

Kadınların çekici bulduğu erkekler; güçlü, karakteri sağlam ve kadınların karşısında zayıflık göstermeyen erkeklerdir. İltifat etmek, zayıflık değildir fakat güçlü bir erkek sadece ilgi duyduğu kadına ve yerinde-kararında iltifat etmeyi bilir. Her kadına iltifat yağdıran ya da etkilenen erkek, kadınların gözünde zayıf ve güvenilmez erkektir.

Evrimsel açıdan da kadın, içgüdüsel olarak eşi olacak erkekte güçlülük-kararlılık ve süreklilik arar yani sağına soluna iltifat yağdıran erkek bu açıdan da kadınlara güvenilmez gelir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aze
Birde başkasına yaranmak için başkasına laf sokup sonra ona yaranmak için sirnasanda var :)

Geri