Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen iltifat ediyor muydun ki ya? :dEtsek suç etmesek suç.
Hep bu erkekler, ah ah.
Sen iltifat ediyor muydun ki ya? :d
Bunu bana ilk tanıştığımız zamanlarda da demiştin. Kedi misin sen bulunduğun kabın şeklini alıyorsun? :dBen nabza göre şerbet vermeye bayılırım.
Hemen bulunduğum kabın şeklini alırım, öyle de bir gevşeğim. kjhasda
Bunu bana ilk tanıştığımız zamanlarda da demiştin. Kedi misin sen bulunduğun kabın şeklini alıyorsun? :d
Senin odak şeklin yanlış bir kere. Kaz eti daha değerli, üstelik sipariş üstüne getirilir, her yerde bulamazsın ama tavuk eti her yerde var be tatlım. :dİlk tanıştığımızda ben 12 yaşında falandım herhalde hkjads
Tavuk gelecek yerden kaz esirgenmez .d
Senin odak şeklin yanlış bir kere. Kaz eti daha değerli, üstelik sipariş üstüne getirilir, her yerde bulamazsın ama tavuk eti her yerde var be tatlım. :d
Sen onu kumarda yemiş olma sakin ficucufgig.Fakirlik ruhumuza işlemiş.
Yoksa bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını lakin aç idik yedik karanfil parasını. jhasdha
Sen onu kumarda yemiş olma sakin ficucufgig.
Şuan senin için üzülüyor olabilirim bilmeni istedim jcucgvj.Kumarbaz damgası yemiş olmanın dezavantajları bunlarda işte jkadskj
Boğazımızdan helal para geçmedi diye bu haldeyiz herhalde jkadkah
Şuan senin için üzülüyor olabilirim bilmeni istedim jcucgvj.
Ahh Lefty hanım görünce yorumunuzu açmasam olmaz dedim , açtınız belki de bilemiyorum .
Samimiyetsizdir , hoş zaten hemcinslerimde akıllıdır ayırt edebiliyorlar .
İçten ve doğal kullanılan cümleler tercihimizdir .
@Lefty
Bir de kadınlarin peşinden ayrilmayip, ben asla o tiplerden değilim diyenler var. Kör değiliz...