Sürekli iltifat eden erkek iticiliği

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Sevgili @VERA.

Konuyu açmakla çok iyi yapmışsınız ve tespitlerinize katılıyorum.
Erkeklerin bazılarının, kadınları etkilemek uğruna kompliman yapma çabalarını, yaşamım boyunca çok itici ve samimiyetsiz bulmuş birisi olarak, her hoşuna giden kadına süslü sözler söylemeyi kendinde hak gören erkekleri, üzülerek söylüyorum ki çok sevimsiz buluyorum. Kaldı ki bunu eşinin ya da sevgilisinin yanında yapanlara bile rastlayabiliyoruz.

Kadınlar, bu güzel sözleri içten ve yerinde söyleyen erkeği tercih eder yani her önüne gelen kadına benzer sözleri tekrarlayan erkekler, her zaman için iticidir.

Konuyu açmanıza çok sevindim, sevgiler...

Ne demek ilham sizden açmak benden oldu Sevgili Lefty (.

Sevgi ve saygılar ..

Ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim. Bilinmeyen erkekler için de başlık istiyorum. Teşekkürler (:

@Aze noktayı koymuş bu konuda, tebrikler çiçeğim.
Herkese aynı mesajları yaz, sonra kim düşerse hahah. Sonra da iltifat eden şöyle böyle de, ama foruma her yere seviyorum, sevgilim var yaz haaha. Şöyle güzel, böyle güzel de.
Ben iltifat ediyorum ve sek erkeğim, dilim tatlıdır ve çok güzel şeyler söylerim.

Ters tepeceği aşikar. Kadının hoşlanacağı varsa bile ışık hızıyla uzaklaşır.

Sürekli etmem, sık sık, kısa kısa ederim.

Iltifat güzel seydir ya.
Bol bol edin.
Abartmayarak ama ve samimi bir sekilde.
Hanimlar da etsin.
Tatli dillilikten kim ölmüs?

Her şey köprüyü geçene kadar

Canım aşkım böreğim böbreğim çikolatam aşkoşum aşkilotam bunlar beni birazdan yeşil renge çevircek...Naber kız deyip omzuma el çalsın daha doğal.:D

(Kız demesin ismim kafidir.)

Yeşil ışık yakın işte çocuğa,ne diye süründürüyorsunuz..

Hakkaten itici.

Sürekli iltifat tat vermez. Arada bir denmeli ki fark edilsin, soru işareti oluşturmasın. İltifat kadar hoş görülmeyen yanlare da söylemeli ki cıvık yaftası yemesin.

Biraz iltifat edin bakalım ititci oluyor mu? Deneyelim…

Geri