Sürekli Ellerim Uyuşuyor Ne Yapmalıyım?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Kan akışını düzenleyecek bir eylem açısından Qasem hoca min dediği gibi stress topu benzeri bir uygulama çok yararlı olacaktır..

Stres topu gibi birşey eline al sürekli olarak sık bırka, eğer bir kaç.saat sonrasına hala aynı kasılma uyuşma devam ediyorsa mutlaka bir doktora görün...

Rab şifa versin inşallah kardeşim...

Bilgi - İnanç - Eylem

tamam teşekkür ederim.

kahve fali yorumu gibi olacak demeyim gecmis olun

Ellerindeki soğukluk geçmiyorsa eller kan dolaşımındaki bir bozukluğun ve düzensizliğin ya da eller ve parmaklarda oluşan bir doku hasarının habercisi de olabilmektedir.Tiroide bağlıda olabilir,
En kısa zamanda bir doktora görünmende fayda var,Problemin kan dolaşımı ve sinir sistemi ile alakalı olup olmadığı araştırırlar.Basit bir kan testi sayesinde teşhis edilebilir.

Ben bu sebeple sol kolumdan ameliyat oldum önce parmaklarda uyuşma ile başlıyor daha sonra avuc icine kadar ilerliyor.Yorumlari okumadim hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ediyorsa Beyin ve sinir cerrahina git buyuk ihtimalle EMG ister sonrasi malum zaten .p geçmiş olsun (dirseklere cok yuklenme)

bende küçükken sara hastaliği vardi acaba gene mi başliyo önce elim şimdide kulak olabilirmi.

Geri