Sürekli Ellerim Uyuşuyor Ne Yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
sabah tan beri 2 kere yarım saat araliği Ellerimi Uyuşması neden acaba...

Baş ağrısı da yapıyor mu birde hangi elin canım dikkat etmek lazım ya doktora git bence.

Dikkt etmen gerekir Allah korusun uyusmalarin çoğu kalpten gelebiliyor.

mak res evet dikat et devamli olursa mutlaka doktora gorun. Belki stres yaptiysan ondan da olabilme ihtimali olabilir

Stres topu gibi birşey eline al sürekli olarak sık bırka, eğer bir kaç.saat sonrasına hala aynı kasılma uyuşma devam ediyorsa mutlaka bir doktora görün...

Rab şifa versin inşallah kardeşim...

Bilgi - İnanç - Eylem

Dün ağır bir şeyler kaldırdın mı yada taşıdın mı

sabah tan beri 2 kere yarım saat araliği Ellerimi Uyuşması neden acaba...

Sürekli pc başındaysanız ve ya postürünüz hep aynı kalacak işlerle meşgulseniz,boyun bölgenizdeki bir basıdan dolayı ellerinizde uyuşma olabilir.

Sürekli pc başındaysanız ve ya postürünüz hep aynı kalacak işlerle meşgulseniz,boyun bölgenizdeki bir basıdan dolayı ellerinizde uyuşma olabilir.

dohtur konuştu.
doktor hanım ben şimdi günde 10 saat pc başında oturuyorum böyle omuzlarım sırtlarım nassıl ağrıyor nassıl ağrıyor anlatamam.

yokmu bunun bir çözümü neyim.

İşverenler,çalışanını bilgisayar başında verimli kılacaksa,eronomik tasarımlı işleri kolaylatıcı,sağlığa elverişli sunumlarda bulunması gerekiyor.:) Koltuk olur,bilgisayar aparatları olur bilemem,ben ergonomist değilim ama yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibiyim:)

İşverenler,çalışanını bilgisayar başında verimli kılacaksa,eronomik tasarımlı işleri kolaylatıcı,sağlığa elverişli sunumlarda bulunması gerekiyor.:) Koltuk olur,bilgisayar aparatları olur bilemem,ben ergonomist değilim ama yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibiyim:)

beni o kadar rahat sandalyelerde oturmasınlar
ben zaten oturduğum sandalyede bile saatlerce uyuabilirim
bide rahat birşey olursa yatağı unuturum

Geri