Sürekli birilerine laf sokmaya çalışan kankalar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
kanka grubu ariyorum..

3 kriterim var
1.) Gevsek ve yikik olmalari
2.) Birbirlerini aslinda sevmemelerine ragmen katlanmalari sanalda vakit gecirmelik( tek basina sarmaz cunki) kankikunki grubu sart
3.) Whatsabta veya farkli iletisim yerlerinde burdakilerin geyigini dalgasini gecip foruma gelip sanki cok komik bisi varmis gibi random atmalari
4.) Haksiz olmalarina ragmen birbirlerini koruyup kollamalari
5.) Birini hedef gosterip onu zorbalamalari
6.) Yenilgiyi sezdiklerinde cirkeflesmeleri.
7.) Kanki grubundan ban yiyen olursa yoneticiyi darlayip ban suresini azaltmaya calismalari
8.) Maduru cok iyi oynamalari ve kanki grubundaki kisilerinde evet bizim kankimiz madur ilk onlar baslatti demeli
Ve asiri ikna kabiliyetleri yuksek olmali Hatta tüm suçu onlara yıkmak için pireyi deve yapmalıyız işte bana şurda şöyle şöyle dedi iyice ilk o baslattı falan fıstık olayları iyice büyütmeliyiz yani
9.) Kanki grubumuzun basindaki arkadasimiz biriyle kùstùĝùnde bizde kùsmeliyiz ve o kisi senin benle aran iyiydi neden benimle konusmuyorsun derse yalandan gònlù olsun diyeee yoooooo sana ole gelmis seninle kùs filan deiliz demeli
10.) Kanki grubumuzdaki güzeller Anlık'ta foto paylaştığında muhakkak övmeliyiz Güzelliklerini kıskansak bile içimizden kudursak bile
11.) Yalandan birbirimizi sahiplenmeliyiz bebegim canım cicim aşkom filan fıstık şeyler söylemeliyiz ki forumdaki yalnızlar ve arkadas grubu olmayan üyeler bizim arkadas grubumuzu kıskanmalı AAAAAA nekadar iyi anlasıyorlar baksanıza demeliler ne güzel bir arkadas grubu bunlar ya demeliler rollerimizi iyi oynamalıyız arkadaslar
12.) Kanki grubumuzun %80'i özgüvensiz ve kro/kezolardan oluşmalı hiçbir başarısı olmamış kişilerden oluşmalı ama tabi forumda
özgüvenli ve başarılı biriymişiz gibi birbirimizi övmeliyiz öyle davranmalıyız yani
13.) 2 3 tanede erkek, kadın yalakası kanki yapmalıyız sıkıştığımız yerlerde onlar zorbalamaya devam etmeli ve bizi övmeli ( zaten erkekler nerde güzel kız kanki grubu var oraya damlarlar sadık olurlar)
14.) birbirlerimizin arkasından sallayıp sen böyle böyle demişsin benim hakkımda dogrumu bu dedigimizde ya salakmısın bee onamı(düşmana) mı inanıyorsun yoksa banamı
demeliyiz...( kanki grubumuzdaki ikna olmasada o lafları yutar ve Samimi olmaya kanki olmaya devam eder KARAKTER gruptan ayrılamıyor helpppp xDe)

yeni Maddeler ekledim arkadaslar nası begendinizmi

Maddelerdeki òzellige sahip kanki gruplari bana ulasabilir.

Son düzenleme:
2 3 madde daha ekledim
iletişim adresim > DM ME
seviliyorsunuz canlarım :emoji_penguin: :bahar:
gudnayt

laf sokmakda mahir olanlar var

başlığı ''birbirlerine laf sokan'' diye okuyorum her seferinde çünkü ikisi de mümkün... ciddi yorum yapamayacak kadar üzücü bir durum, allah kolaylık versin...

Geri