Sürekli birilerine laf sokmaya çalışan kankalar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ve daima iyilikten bahsederler.. cünkü iyi kalpli olmak.. melek olmak.. bacak..ayak ay pardon daldım bi an

İsim verin lütfen isim. Böyle ismini vermek istemeyen seyirci gibi oluyor.

Ben pek beceremiyorum bu işi ya. Bir iki laf sokuyorum sonra dalasim geliyor direkt isim vererek tartışıyorum içimi döküp rahatlayip en sonda da engelliyorum.Diğer türlü insan yoruluyor gerçekten,gerek yok sinirleri yıpratmaya.

Konuları WhatsApp de değerlendirirler. Kurgu orada oluşturulur.

Bir kankam bile yok ki laf sokayım.

@Run çok güzel mualif konular açıyorsun.
Ben yerinize nick vereyim.
1 ay olacak neredeyse Hüma'ya bir türlü bitmek bilmeyen,kin,nefret ve kıskançlık -kıskanılacak bir durum yok bana göre-
Hatta zat-ı muhterem kişiler tarafından namusuna da laf edildi.
-ben bunları yazıyorum diye uyarı da alabilirim veya mesajım raporlanır-
En azından kimsenin ne namusuna,ne karakterine ne de kullandığı avatara veyahut gelen bir hediyesine takılıp laf etmiyorum.
Burada oklar Hüma'yı göstermiyor değil mi?Aramızda ikili konuşmamız sonrası konu açılması aşırı tesadüf o halde.
Sevmiyorsanız,görmek istemiyorsanız engelleyin.
Neden bu kadar takılı kalınıyor gerçekten forum içerisini bazen anlamıyorum.

Run beyefendi hiç az değilsiniz siz de

Sizine benim ne çeşit veya ne şekil avatar kullandığımdan? Size mı sormam gerekiyor benim neyi nasıl yapacağımı?
Yaşınızı başınızı aldığınızı ve artık olgun bir birey olarak yolunuza devam etmenizi düşünüyorum.
He illa laf edeceğim diyorsanız da, beni etiketleyin Alaz'ı etiketleyin. Böyle üstü kapalı bir şeyler sokuşturmak pek hoş olmuyor hayır yaşınıza yakışmıyor.
Önce namus kavramının bacak ile bitmediğini öğrenin sonra gelin bacak sorunsalınızı tartışalım.
Nor: Kimin kimi kıskandığı ortada ben daha fazla yormayacağım kendimi, beni izlemeye devam edin. (Kıps)

Alaz hanım benim açtığım her konu özgün konulardır. Kimse ile bir problemim yok, benzer konular zaten mevcut. Üzerinize alınmak ile kendinizi deşifre ettiniz, bunun cezası sanırım uyarı yada ban, yönetim karar verecektir. Konuda bahsi geçen kişileri tanımıyorum. Ve bu yazınız üzerine yeni bir konu geldi aklıma onu açıyorum birazdan, teşekkürler.
Bu tür konulara nickim yazmayın lütfen, polemikler den uzak duran biriyim.

Kaos geliyor, yönetime derhal konuyu kilitlemeyi tavsiye ediyorum. Hayır sonra beni banlayacaksınız yine.:aze:

s-45a0216d5d6236ba7c9a16d346b872d6122d83de.gif

Namusa laf etmek mi :dfz:
bayiliyorsunuz acitasyona

Alaz hanım benim açtığım her konu özgün konulardır. Kimse ile bir problemim yok, benzer konular zaten mevcut. Üzerinize alınmak ile kendinizi deşifre ettiniz, bunun cezası sanırım uyarı yada ban, yönetim karar verecektir. Konuda bahsi geçen kişileri tanımıyorum. Ve bu yazınız üzerine yeni bir konu geldi aklıma onu açıyorum birazdan, teşekkürler.
Bu tür konulara nickim yazmayın lütfen, polemikler den uzak duran biriyim.

Bilirsin run bir sorunum varsa kişiyle alakalı genele yaymam ben.Hatta sana da bir konu hakkında özel mesaj atmıştım.
Hiçte özgün konu değil,kendin diyorsun yadığın yazıdan dolayı aklıma konu geldi,bu mu özgünlük?HA-Rİ-KA.
Hiç ya bir konuyu alevlendirmezsin gerçekten.İnanıyorum buna.
Yönetim uyarı banı,mesaj silmesi yapabilir.Çünkü artık onlarda ''HAKLI OLARAK'' bıktılar bu tarz söylemlerden.
Bir şeyi nick vererek açık etmedim kimsenin yapamadığını yapıyorum.Öyle nicksiz atıp tutmak kolay geliyor herkese.Açık açık yazsanız ya?
Kaos oluşturmak için imalı laflar,rencide edici söylemler.Ama biz dile getirince ''deşifre etti'' oluyoruz hayret doğrusu.

Benim konum üzerinden kimse tartışma yapmasın, özelde halledin lütfen. Benim konum kapanır ise harbi olay çıkar.
Ben emek veriyorum burada, kimsenin kişisel egosu ile konumu kapattırmak istemem. Lütfen yönetim ortalığı karıştıran kişileri konudan uzaklaştırma yapsın.
Konumuza dönelim;
- Hediye alıp vermeyi severler.

Siz yapınca hiç bir şey olmayor biz deyince mıi acı geliyor.
Ahahaha.
Gidin azıcık bacak görün. Belki iyi gelir.
23 nisanda çocuklar mini etek giyiyor diye kutlama yapmalarını yasaklayan belediye kafası bu. Başka bir şey düşünemiyorum.

Geri