Sürekli birilerine laf sokmaya çalışan kankalar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Konu incelenip gerekli yaptirimlar uygulanacaktir. Iyice cocuk parkina dondurdunuz burayi.

Zamanında bu harika konuyu açmışım :) neyim ben kâhin mi ahah.

Eskiden kaoslarda baş rolu kimseye kaptirmazdik... Lakin artık kaos olunca cekirdegimizi citleyip izleme yaslarindayiz maalesef.. kafa kaldirmiyor çünkü :/

Her yerde var bu gruplaşma. Daha genç olduğum dönemlerde dışarıda rastgele atış yapıyordum, yaşlanınca dışarıda kalıp izlemeye başladım… Sırtım da ağrımaya başladı zaten..

işsizlikten olsa gerek
boş vakit çok olunca çıkıyor öyle arızalar

Sizi bişi dicem. Bana da uzzuunn yıllar tek tük laf soktular, hiç üstüme alınmadım anlamama rağmen. Direkt cevap verdiğim 2 mesajı asla geçmez. Bazıları da zaten zamanla sempatimi gördü:dddd

Üstüme alınmadım deyince aklıma geldi.
otobisle yolculuk ederken annem yersin diye “kıymalı pide” koyduydu çantama yıllar evvel, ben de molada aşağı inmek gibi insani eylemde bulunmayıp kimsecikler yokken hatır hutur yedim (bahçe salatalığı eşliğinde) sonra mola bitince otobise gelen herkes “ıııyy bu ne yaaaa” demeye başlayınca hemen burnumu kapatıp “ay kim yemiş ayy çok kötü kokuyor” ayağına kamufle olmuştum. Yazarken bile gülmekten ağlıyorum ahaöskshahsmddhddhdhdgdggshdj
ay canım anam.

Aslında hiç gerek yok arkadaşlar kimse kimsenin ensesine vurup lokmasını kapmış değil forum geniş bir platform herkese yeter ben yaklaşık iki aydır burdayım ilk zamanlarda anlam veremediğim gerçi hala anlamış değilim de en azından fikir yürütebiliyorum diyelim her neyse işte laf sokmalar sürekli aşağılama çabaları aslında hepsi ezik bir psikolojik tramva ürünü ego bencillik narsit davranışlar biri çok yazmama takar diğeri enerjik neşeli olmama size ne abi sizde olun ben mi engel oldum diyesim geldi çoğu zaman amma alıştım ya önemsemiyorum artık şu sıralar beni üzen tek şey geldiğimden beri ılımlı samimi gerçekten kimseye zarı olmayan ama ne hikmetse herkesin bir tarafından tutup çekiştirdikleri @Serçe’nin haksızca banlanması ortada bir kural varsa adil uygulanmalı :(

• Öpücük
Tepkiler: ne
evvel zamann içinde kalbur saman içinde
kanka ayağı takılanların aramız çohhh iyi imajı çizenlerin ortak erkek / kız arkadaşı olur genelde bunlara yavşama münasebetiyle araları açılır çekememezlik kıskançlık vücudunun heryerini sarar

Sizi bişi dicem. Bana da uzzuunn yıllar tek tük laf soktular, hiç üstüme alınmadım anlamama rağmen. Direkt cevap verdiğim 2 mesajı asla geçmez. Bazıları da zaten zamanla sempatimi gördü:dddd

Üstüme alınmadım deyince aklıma geldi.
otobisle yolculuk ederken annem yersin diye “kıymalı pide” koyduydu çantama yıllar evvel, ben de molada aşağı inmek gibi insani eylemde bulunmayıp kimsecikler yokken hatır hutur yedim (bahçe salatalığı eşliğinde) sonra mola bitince otobise gelen herkes “ıııyy bu ne yaaaa” demeye başlayınca hemen burnumu kapatıp “ay kim yemiş ayy çok kötü kokuyor” ayağına kamufle olmuştum. Yazarken bile gülmekten ağlıyorum ahaöskshahsmddhddhdhdgdggshdj
ay canım anam.
Tam balik burcu bir pislik klasigi.

kanka grubu ariyorum..

3 kriterim var
1.) Gevsek ve yikik olmalari
2.) Birbirlerini aslinda sevmemelerine ragmen katlanmalari sanalda vakit gecirmelik( tek basina sarmaz cunki) kankikunki grubu sart
3.) Whatsabta veya farkli iletisim yerlerinde burdakilerin geyigini dalgasini gecip foruma gelip sanki cok komik bisi varmis gibi random atmalari
4.) Haksiz olmalarina ragmen birbirlerini koruyup kollamalari
5.) Birini hedef gosterip onu zorbalamalari
6.) Yenilgiyi sezdiklerinde cirkeflesmeleri.
7.) Kanki grubundan ban yiyen olursa yoneticiyi darlayip ban suresini azaltmaya calismalari
8.) Maduru cok iyi oynamalari ve kanki grubundaki kisilerinde evet bizim kankimiz madur ilk onlar baslatti demeli
Ve asiri ikna kabiliyetleri yuksek olmali Hatta tüm suçu onlara yıkmak için pireyi deve yapmalıyız işte bana şurda şöyle şöyle dedi iyice ilk o baslattı falan fıstık olayları iyice büyütmeliyiz yani
9.) Kanki grubumuzun basindaki arkadasimiz biriyle kùstùĝùnde bizde kùsmeliyiz ve o kisi senin benle aran iyiydi neden benimle konusmuyorsun derse yalandan gònlù olsun diyeee yoooooo sana ole gelmis seninle kùs filan deiliz demeli
10.) Kanki grubumuzdaki güzeller Anlık'ta foto paylaştığında muhakkak övmeliyiz Güzelliklerini kıskansak bile içimizden kudursak bile
11.) Yalandan birbirimizi sahiplenmeliyiz bebegim canım cicim aşkom filan fıstık şeyler söylemeliyiz ki forumdaki yalnızlar ve arkadas grubumu olmayan üyeler bizim arkadas grubumuzu kıskanmalı AAAAAA nekadar iyi anlasıyorlar baksanıza demeliler ne güzel bir arkadas grubu bunlar ya demeliler rollerimizi iyi oynamalıyız arkadaslar

Yeni kanki grubu ariyorum sartlarim bunlar
Bu sartlara uymayanlar iletisime gecmesin benimle litfen.
20161207_213109.png

Son düzenleme:
kanka değil de bide kıskançlığından kudurup kendi çapında laf sokmaya çalışan üye cringeliği var spkspksasda

Geri