Sürekli birilerine laf sokmaya çalışan kankalar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Bacım senin bana hediye olarak yaptığın avatarları kıskanan ve çekemeyen varlıkların olduğunu düşünüyorum.
Avatar ayol bu? Artık baktıkça ne hissediyorlarsa ahsudusndbsk.

Kim neden kıskansın bacağı,mandalinayı,pandufu :/
Yok ya,o kadarda olamaz.Yoo olabilir :d

Canları mandalina mı çekiyor acaba? Hayrıma alıp 2 kilo göndereceğim. :D
Ayacıklarım sağ olsun, panduflarım var olsun absjjsjs.

Nazik ve kibar beyefendiler lütfen tam telâffuz edelim. :D
Yavru kuşum hayatlarında hep odun gibi adamlar tanıdılarsa yapabileceğimiz bir şey yok. Arkadaşlık kavramını herkesin anlamasını beklemiyorum zaten.
Bizim hep kafamız güzel. :ka17:

ya kızlar kimse bunları üzerine alınmıyorsa ki sanırım hic birinde nick verilmiyor, yaptığnız sey yapılınca gelip burda ağlamanız biraz ironik..

Twitter, Skype ve Whatsapp'tan haber geldi onlaynız. Ya allah bismillah.
Not: kendi kaos bildirimimizi kendimiz yaptık, üreten bir toplumuz.

Son düzenleme:
Siz yapınca hiç bir şey olmayor biz deyince mıi acı geliyor.
Ahahaha.
Gidin azıcık bacak görün. Belki iyi gelir.
23 nisanda çocuklar mini etek giyiyor diye kutlama yapmalarını yasaklayan belediye kafası bu. Başka bir şey düşünemiyorum.

Hahabhahahaskj benim bu benzetmeye verecek hicbir cevabim yok kiz hakli
Kips izliyoruz humacim

3 silahşörler var birde, çok komik görünüyorlar
Birde bunlara yaranmaya çalışan 2 3 kişi var onlar da tuzu biberi

Bir derdiniz sıkıntınız varsa gidin özelden halledin arkadaşlar. Sizi o da tatmin etmiyorsa kişisel sosyal medya hesaplarınizi bulun veya numarasını dumduz gidin herkes rahatlasın. Mesaj silmeyi ya da konu kilitlemeye sonuna kadar karsi biriyim. Günlerdir alttan alttan laf atıyorsunuz öyle yapmaya devam edin hesabınızı başka yerde kesin. Kimse temiz değil. Biri laf sokuyorsa digeri de zaten eksik kalmıyor o yuzden hakli bir taraf yok burada. Olayı daha fazla kisisellestirmeyin.

86XsYY.jpg

Ben artık oynamıyorum. Kim benim gözüme kum attı ayıp ama ya. Ağlıyorum sanıyorlar sonra ajsjsnsm.
Siz sallanmaya devam edin. Ben gidip kaydıraktan kayacağım.
Kayıyorum, aaa bakın kaymışım bile.

Yolun başında cicim ayı yaşayıp, sonuna gelince “aa olur mu tatlım, seni kastetmedim” diyen kesim heralde.

Geri