karamuratbenim
Üye
sivas kangal yolu değil mi orası :dBöyle mi daha fazla ilke topluyorum ya… Arkada termik santral fonu da ilginç kabul edilir mi
Ekli dosyayı görüntüle 38324
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sivas kangal yolu değil mi orası :dBöyle mi daha fazla ilke topluyorum ya… Arkada termik santral fonu da ilginç kabul edilir mi
Ekli dosyayı görüntüle 38324
Çok yakın sayılmaz ama oraya da çıkar. Elbistan termik santrali : dsivas kangal yolu değil mi orası :d
Deli gibi emisyon yayan Afşin'de ki santral mi ?Çok yakın sayılmaz ama oraya da çıkar. Elbistan termik santrali : d
Evet.Deli gibi emisyon yayan Afşin'de ki santral mi ?)
konunun özetiBune abi
Canin mi skliyo?Ramazan geldi, ara verildi tabi.
Yok ya, ben zaten kullanmıyorum. Ayda yılda bir içmeye kullanma denilmezse eğer. Canım sıkılırken değil keyifliyken içerim ayrıca. Can sıkıntısından içmeyi de saçma buluyorum :dCanin mi skliyo?
Konularini hortlatiyon da..Yok ya, ben zaten kullanmıyorum. Ayda yılda bir içmeye kullanma denilmezse eğer. Canım sıkılırken değil keyifliyken içerim ayrıca. Can sıkıntısından içmeyi de saçma buluyorum :d
Aç de açayım…Ramazan geldi, ara verildi tabi.