Sürekli alkol fotoğrafı paylaşan insan

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
“Tamam buradasın kardeşim. Anladık. Sen de varsın, yaşıyorsun, hayattasın” diye haykırmak istediğim konu başlığı.

Son zamanlarda kabak tadı vermeye başladı gerçekten. Çay-kitap, kahve-kitap fotoğraflarının boku çıktıktan sonra son birkaç yıldır buraya dadandılar. Neden mesela ordöv tabağını çekmezsin de illaki alkolü gözümüzün içine sokarsın? Binlerce yıldır gayet sıradan bir şekilde tüketilen bir içecek olmasına rağmen bu gayret, bu çaba, bu azim neye...
Neyse gelirler birazdan buralara, linç etmeye filan kalkarlar. Ben sığınağıma gidiyorum.

Ali Lidar "seninle benim yan yana oturacağımız çekyata ne ilahi adalet sığar ne diyalektik" deyip hepimize "aaa" dedirtmişti de sonra bu sosyal paylaşım şeysinde yediğini içtiğini paylaşan bir cincon hanımkıza dönüşmüştü ya hani, ondan sonrası için bu meseleye çokta takmamak gerektiğini düşünmüştüm.

işin en garip kısmı ota boka herşeyi çekip paylaşanlar da bu konu üzerinden kendini soyutlayıp başkası yapıyormuş gibi eleştirecek xd

Gereksiz bir eylem olarak düşünüyorum hadi haftada 1 2 kez paylaş ama hergün paylaşılması biraz garip
tabi kendi hür düşüncesi kimse bişey diyemez , Alkol yine aslında iyi yemek paylaşanlar çoğunluktaydı sanki yav bu nasıl bir kafa D: Akşam yemeğini yedin mi vallahi inanmam lütfen anlık'a foto atarmısınız akşam ne yediğini forumcak merak etmekdeyizde

pasaran’ı bile delirtmişsiniz, pes! :D

Bir rakı fotoğrafı ve altına güzelleme bir söz. +5 level veriyor.

“Tamam buradasın kardeşim. Anladık. Sen de varsın, yaşıyorsun, hayattasın” diye haykırmak istediğim konu başlığı.

Son zamanlarda kabak tadı vermeye başladı gerçekten. Çay-kitap, kahve-kitap fotoğraflarının boku çıktıktan sonra son birkaç yıldır buraya dadandılar. Neden mesela ordöv tabağını çekmezsin de illaki alkolü gözümüzün içine sokarsın? Binlerce yıldır gayet sıradan bir şekilde tüketilen bir içecek olmasına rağmen bu gayret, bu çaba, bu azim neye...
Neyse gelirler birazdan buralara, linç etmeye filan kalkarlar. Ben sığınağıma gidiyorum.

AAa bu ben @No Pasaran bey ;D

TürkKahvesi paylaşımı yapanlara idiot damgası yapıştırıldı iyiki öyle bi paylaşımım yok .s

Sızın ınadınıza paylasıyorum

Yakala @kLara

1594656523196-8309220.jpg

Yahu size ne :)

Ben yada bız sızın yuzunuzdekı sıvılceye karısıyormuyuz. Yada aksamları 5 kısı aynı odada yatıp buraya gelıp prens yada prenses rolu yapiyormuyuz. Yapmayın bunu arkadaslar. Bakın sıze ne dıyecegım kımseye karısmayın eglenmenıze bakın :)

Sjsjsjsjsjs

Aynen 5 kişi aynı odada kalıp gelip sivilcelerimizi saklayıp prens rolüne giriyoruz xd

IpcOqF.jpg

Alkollü içkinin gösteriminden rahatsız olmuş kişi beyanı. alkolsüz içkisini gösterdiğini düşünelim birde. elde ayranlar kalkmış havaya köpüklü köpüklü, 5-6 kişilik genç bir grup, arkada boğaz manzarası, altında hashtag'ler falan. susurluk değil beşiktaş, akıyor maşallah, ayranshower... bence o da olmadı, başlık yanlış.

Paylaşır arkadaş.
Rakı da paylaşır ayran da.
Sanki çok anlamlı hayatlariniz varmış gibi konuşuyorsunuz.

Ne paylasacaksin peki?

Girdiğin kalp nakli ameliyatını mı?
İnşa ettigin su kemerini mi?
Gezdigin uzakdoğu ülkelerini mi?
Yetiştirdiğin domates fidelerini mi?
Rembrandt esinlemesi yağlıboya eserini mi?

Ne var lan elinizde?

Geri