Günlük Şuraya da mutlu bir Anna çizelim

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Burnumda tüten bir anna çizer misin..
Hayırlı ramazanlar annam..
Baslangıçlar sonuçların tecelli yeridir… rahmet ile baslayan ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulması temennilerimle….. hoş geldin on bir ayın sultanı.... selamın aleyküm Sadem.... seviyorum seni..

Baslangıçlar sonuçların tecelli yeridir… rahmet ile baslayan ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulması temennilerimle….. hoş geldin on bir ayın sultanı.... selamın aleyküm Sadem.... seviyorum seni..
Annaaaa ne zaman doneceksin :( Ne zaman bizlerin yuzunu guldureceksinnn

O M eniştemizin M’si mi? Hayırlı ramazanlar Annam Annam canım Annam

Annaaaa ne zaman doneceksin :( Ne zaman bizlerin yuzunu guldureceksinnn
Merhaba Shinigami hanım...
İçimdeki enerji tükendi.. 65 yaşına gelmiş, torun torba sahibi olmuş gibiyim.. cocuklarım, cocuklarını üzerime ata ata sefa sürüyorken.. ben baharı kışa dönen bir göz evimde 5 tane cocukla yaşam mücadelesi veriyor gibiyim efendim...
ama telaş etmeyin hemen.. ben elbet bununda üstesinden gelirim..
Selam bu arada..

@angie hanım slkj 3D çizimi olur kendisi.. siz elbet biliyorsunuz bunu.. bilmeyenler bilsin... A harfi de vardı, E harfi de ama ben zoru başarmak için M harfini sectim.. çünkü kendime ve siz değerli takipcilerime ızdırap cektirmeyi severim.. tşk.. bu arada mübarek ramazanlar..

sualim sistemi kilitlemiş.
heyhat.

sana çizmeye nasıl başladığını sorduğumda, kafanın bozuk olduğu bir zaman meşgul olmak ve rahatlayabilmek adına çizmeye başladığını, sonrasında ise "vay be yeteneğim varmış" diyerek devam edip geliştirdiğini söylemiştin. bugün kendimi meşgul etmek ve bozuk olan kafamı biraz rahatlatmak için senin yöntemine başvurayım dedim. çizim yani. ya o kadar beceremedim ki, kafam daha da bozuldu, çöktüm, yıldım burada. allah beni bildiği gibi yapsın ya, en son bir yaprak çizebildim, bir de kendi gözümü çizeyim dedim, kaşlarımı çizerken kalemün ucu bitti dkdj malum kaşlarım "sofie'nin dünyası" kalınlığında :D

benim hiç yüzüm gülmeyecek anna sanırım ya :D bahtsız bedevi izmirli olsa ismi larien olurdu, gerçi o zaman da bedevi olmazdı, egeli olurdu nys. BAHTSIZ EGELİ İYİ AKŞAMLAR DİLER

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210612-221644_Gallery.jpg
    Screenshot_20210612-221644_Gallery.jpg
    743.2 KB · Görüntüleme: 29
sana çizmeye nasıl başladığını sorduğumda, kafanın bozuk olduğu bir zaman meşgul olmak ve rahatlayabilmek adına çizmeye başladığını, sonrasında ise "vay be yeteneğim varmış" diyerek devam edip geliştirdiğini söylemiştin. bugün kendimi meşgul etmek ve bozuk olan kafamı biraz rahatlatmak için senin yöntemine başvurayım dedim. çizim yani. ya o kadar beceremedim ki, kafam daha da bozuldu, çöktüm, yıldım burada. allah beni bildiği gibi yapsın ya, en son bir yaprak çizebildim, bir de kendi gözümü çizeyim dedim, kaşlarımı çizerken kalemün ucu bitti dkdj malum kaşlarım "sofie'nin dünyası" kalınlığında :D

benim hiç yüzüm gülmeyecek anna sanırım ya :D bahtsız bedevi izmirli olsa ismi larien olurdu, gerçi o zaman da bedevi olmazdı, egeli olurdu nys. BAHTSIZ EGELİ İYİ AKŞAMLAR DİLER
Ne bilim ya.
Keşke bazıları 62 den tavşan yapmaktan öteye gitmeye calışmasa Larien hanım..

O senin gözünden daha cok benim babamın gözüne benzemiş...

aynı ben... laminasyon tavsiye edebilirsin babana...

Geri