Suratsız Bir Salı Daha.

Konu sahibi son olarak 2266 gün önce görüldü
Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali çok değerli bir arkadaşımızı kaybedince yarıda kaldı,tadımız kaçtı.Mekanı cennet olsun..
Bazen hayat hiç beklemediğimiz yerden tokat atıyor.Gülen eğlenen canlı deli dolu biri bir anda elinizden kayıp gidiveriyor,savaşmalıydın sen pes etmek yakışmadı...!

günler geçiyor bir gün daha dün oldu.günleri dünde bırakırken neden günümü gün edemiyorum?

olmayan birine adanan gece saçmalık değil mi?saçmalamayı seviyorum bazen.lacivert gecelerde çalan klasik müzik gibi dol içime..

nediyeyim şimdi ben kendimden utandım amaçok tatlı dille söylenmiş sözcüklerdi :)

deof1i.jpg

2v2i1cl.jpg

24cfls9.jpg

işte bunlar hep huzur..

[YOUTUBE]9muzyOd4Lh8[/YOUTUBE]

yine gözlerin doğsun gecelerime isterken sabah olan bir gün eşliğinde sıkıcı ,çekilmez ,renksiz ,uyuşuk,sorumsuz bir gün daha..
Cansız nesnelerin bana daha samimi gelmesi ve yazdığım cümlelerin beni anlatması ne kötü.Kahretsin yine sigara bitmiş bir koşu alıp geleyim.

olsun ben ertesileri sevmiyorum.

bugün annemin doğum günü yine bir sürü hazırlık yapacağız ve yine annem memnuniyetsiz olacak.birazcık sıcaklığını duysam ne olur?

Yarın bayram ama bayram gelmiş neyime düşüncesindeyim.Gidiyorum nihayetözlediklerimin yanına...Zamana galip gelemeyeceğim kavuşmalar ama olsun optimist olmakta yarar var hamdolsun.o değilde mutsuzum yalnızım bildiğin..Hadi iyi bayramlar sana da ..

yirmilik diş ağrısı çok kötüymüş acının hangi dişten çıktığını bilmiyorsun ama çok şükür çektirdim kurtuldum...

[YOUTUBE]jD6mjIFmF0A[/YOUTUBE]

böylebir aşk istiyorum :p

[YOUTUBE]LnXtLLQKoNY[/YOUTUBE]

1zg5k42.jpg

özledim yazı Mersin'i an'ları..

Salı ve çarşamba günleri haftanın en sevdiğim günleridir çünki şampiyonlar ligi maçları var <3

Hiçüşenmeyip hesap yaptım.Eğer bu tempo ile çalışmaya devam edersem 3 yıl içinde evimi alacak güce kavuşuyorum :) lütfen bu hırsı ,azmi ve bereketi daim eyle sıkılmama yorulmama ve vazgeçmeme izin verme Allah'ım.

2s1xdfq.jpg

Çok çok güzel bir gündü özel çocuklarla :)

Acıların paylaştıkca çoğaldığı,üzüldükceüzdüğüm,olumladıkca negatifliğin arttığı bir dönem.Tam mutluyum herşey yolunda derken neden bedelini cokca ödüyorum.Bazı insanlara çok fazla değer atfediyorum,bu huyumdan vazgeçmeliyim.Masum değilsin ve vicdanın rahat etmesin.

yoruldum hemde çok...yeni bir iş ,yeni bir çevre, yeni bir ülke, yeni yüzler,yeni yollar.tazeleneceğim yine yeniden...

Geri