Suratsız Bir Salı Daha.

Konu sahibi son olarak 2266 gün önce görüldü
Sinir bozucu bir uykusuzluk hali, uykuya geçiş sürecinde ki uçmahalini istiyorum oysa .kendimi neden kelimelere dökme hissi duydum bilmiyorum ama yenigünümün tatlı mı tatlı olması dileğiyle yanaklarından öpüyorum.
Sahi insan neden dizlerini karnına çeker ki?Yine çok acıktım.

Çok çılgın bir gün daha..Kalksam mı kalkmasam mı diye düşünürken aradan kırk dakika geçmiş.Önce nereden başlasam hangisini yapsam diye bir on dakika daha geçmiş geçen zamana acıdım hep keseden hep keseden.
Bir de günü aymak var ne yesem telaşı ooo düşünmüyorum o halde ben yokum.

Dün o kadar yorulmuşum ki erkenden uyumuşum ve ilginç olan hala çok uykumun olması..İnsan ne kadar çok uyursa o kadar yorgun kalkıyor..Ayak serçe parmağım çok kötü başparmağıma şikayet ettim onu gerekeni yapacak.Bir de kötülük sonradan kazanılıyormuş bir çok deney bu yüzden iptal edilmiş.Hatta bir deneyi sinema filmi yapmışlar şimdi onu bulup izleyeceğim.Her zaman ki gibi çok açım ve yine her zaman ki gibi dolap kapağını açıp uzun uzun bakıp karar veremeyip öğle yemeğine kadar bekleyeceğim.Ayrıca bu günü kendime ayırmaya karar verdim umarım kendimden sıkılmam.

ayak başparmağını sırdaş kabul eden kaç kişikaldık ki şurada ...

bu acılarımın sebebi hep kullanıcı hatası.yoksa anamdan doğarken böyle değildi..

Zaten ben konuyu başlattığımda çarsamba sen bu yorumu yazdığında da cumartesi olmuştu : )

yorucu bir sporun ardından yapılan duş gibisi yok,su neden insanı rahatlatır böyle bilmiyorum bilmekte istemiyorum beynimi kemirmesi hoşuma gidiyor..
bir de yorgunluk insanın beyninde midir yoksa kalbinde mi?unutulmak mı daha zor unutamamak mı?neyse bir konu vardı bornozla saatlerce oturmak ,insan nasıl oturuyor yahu yapabilene aşk olsun dayanamadım...
Çok açım ve yemek yapmaya üşeniyorum parmağımı şıklatınca sofranın donanmasını hayal edip o teknolojiye ulaşmanın keyfini çıkarıp uyuyacağım sanırım.

Günlüğün hayırlı olsun:]

bir de pazar günü uyuyamamak var.yatmak istersin öğlene kadar ama ıı ııhhh kaçar gider.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=fdn2_QHGyMc[/YOUTUBE]
çabuk unutmuşsun..

bu nasıl özgürirade hıı?kendimi süreklimesgul buluyor ve birşeyler yapmak zorunda oldugumu hissediyorum.üfss hayat bu işte hep matematiğe yeniliyor bir de ne işe yarayacakdiye hep bıdı bıdı yapardık.

çok yorgunum,içim yorulmuş,yaşlanmış.mutluluğun resmini çizemiyorum bir türlü ve muhatabın umrunda değil.yorucu bir gün daha geçti ama kursum bitti şükür.sıkılmıştım ...
işim çok yaş, gördüklerim çok bulanık.yinede hayatımda ki en tiz ses ,sessizlikten iyi.en kötüsü nedir bilir misin günlük ne kadar çok içersen iç o kadar çok başın dönüyor,gidenler değil.

içim dışım tarih oldu resmen seviştik bu gün..ayrıca kitaplar çok pahalı bütçem yetmiyor artık.şu yogunluk bir bitseydi geçseydim kuytuma hasret giderseydim güneşimle kumumla benden hafifi olmayacak.
bu gün öğrendim ki içimden gelen ilk sese kulak vereceğim bundan sonra o ses ruhumdan bana mesaj.ikinci ve üçüncü sesler kuru kalabalık ya da ego tatmini.Ruhumdelik deşik olmasın.ben böyle güzelim.

bu gün çok erken ama çok mutlu kalktım..Rüyamda bana Rize Ardeşen düşmüştü hala etkisi altındayım.Hemen kendimi koşmaya hazırladım ve çıktım.Güzelbir kahvaltı yapıp evime geridöndüm leoparları üzerimegeçirip biraz evin keyfini çıkarayım sonra kurs.bir de yeşil yeşil bakıyorum bu gün dünya'ya.

az önce üçyıllık ilişki bitti.zerre üzülmedim nasıl hissizleşmişsem.

omuzlarıma yüklenen bu ağırlığı keimelerle adlandıramıyorum.yaşamın bir kenarında acımasız olmayı öğreniyor insan,öğrendim.mutluluğa gebe kaldım yalnızım büyüyünce doğuracağım ama o esnada elimden tutup güç verecek kimsem olmayacak çünkü her defasında daha güçlü kalkmayı da öğrendim.yinede aklımda sadece iyiler kaldı..

hangikapıdan girersen gir önüne kattıkların ve arkanda bıraktıkların;ve hangi kapıyı kapatıp kilit vurduysan sakladıkların ve biriktirdiklerin yarım kalır.Ve bence savaşmışolmak kazanmış olmaktan daha mühimdir ..kısa kesiyorum günlük içim karmakarışıkken daha iyisi olacak ,daha kötüsü geçecek..güzel günlerim olsun temennisi ile.
haa nihayet danskursum bitti.

bu gün gidiyorum çok şükür tatilim başladı artık bu çok iyi gelecek :)
Mutlu bayramlar.özleyin beni :p

insanoğlu dediğin hep aynı dangalak.oysa hata bile değişir!

Geri