SunSet'in Karalamaları

Konu sahibi son olarak 3105 gün önce görüldü
[YOUTUBE]yF4jHOgwwJw[/YOUTUBE]

birşeyler var saklı içimde ....

saklayın beni örtün üstüme cicekleri....

halim yok!

[YOUTUBE]2vsjWJrB9e4[/YOUTUBE]

cağre bulmaz bir sızı kutular içinde saklı kalanlar...

kiyisizlar-damar-sozler.jpg

anılar tuttu elimden...

yüreğim onu çok sevmiş...

uzun bi aradan sonra canan tanın yüreğim seni çok sevdi kitabı kucakladı beni özleşmişiz çokca anıları yaddettik bir bir ilk elime alışım yıllar önce dokunmuştun yüreğime her satırına akıtığım gözyaşları...

murat misali bir sevda taşıyordum o zamanlar birazda aslı gibi yorgundu yüreğim ne çok benziyordu yakaşırlarım muratınkilere ne cok benziyordu acımasızlığın aslınınkilere

bu defa okurken ağlamadım içim sızladı biraz okadar düşündüm geçmişi özlemişim o denli sevmeyi ahh sen mi seni özlemeyi bırakalı cok uzun zaman oldu ben seni değil vaktiyle sana hissetiklerimi özlüyorum ne cok sevmişim meger bütün sevgimi harcamışım sanırım sevemiyorum kimseleri eksilmişim sanki senden sonra eksik yarım bir hikaye eksik yarım bir kalp ve ben yeni bir hikaye yeni bir ben için var güçümle umut depoluyorum sen bilmesende bu şehrin bir yerlerinde vaktiyle sana olan hislerini bir başkasına duymak için duacı biri var..

kaybolmak istiyor bazen insan sanki hiç doğmamış gibi sanki hiç nefes almamış gibi hiç tanıyanı yokmuş gibi çağre bulmaz bir sızı gibi içimden akıp gidenler...
bir kaza geçirsem unutsam kim olduğumu ne olduğumu neler yaşadığımı kimleri tanıdığımı kimleri tanıdığımı sandığımı
ruhumda olan kaza izleri yerine bedenimde bir ömür taşıyacağım o çirkin izleri tercih ederdim sanırım...

ahh yüreğimm ağrıyor içimi kemiriyor bu sancı...

dal kuşum dall simdilik kaçıyorum akşam görürüsüz mucukssssss

hoşgeldin eylül en bi sevdiğim mevsim en bi sevdiğim ay hoşgeldinnnn

Hani bazen birine kendini anlatmak istersin de beceremezsin yada artık o eski tadın tuzun yoktur bıkmışsındır bazı şeylerden ama seni her halini her duygunu bilen biri vardır hep hayatında sende onlardan birisin işte be canısı..

Beni affet olur mu bunu da bir günah çıkarma olarak kabul et..

Seni seviyorum ..

Hani bazen birine kendini anlatmak istersin de beceremezsin yada artık o eski tadın tuzun yoktur bıkmışsındır bazı şeylerden ama seni her halini her duygunu bilen biri vardır hep hayatında sende onlardan birisin işte be canısı..

Beni affet olur mu bunu da bir günah çıkarma olarak kabul et..

Seni seviyorum ..

len sıpa koskoca 10 yılı geride bıraktık biz bozmaz bizi ufak tefek şeyler yerin kıymetlidir :)

takvimler sensiz geceleri işler ama bilmezler yürekteki yerini yalnız değilim sen varsın umuduma yol olmuş kalbimin en içten çığlığı aklımın fikrime ihaneti kalbimin zihnime tuzağı tüm iyikilerimin tek adresi seni seviyorum seviyorum... b.t

Bir adam var adından önce ruhunu bildiğim , süliyetinden önce kalbini gördüğüm.
Bir adam var iliklerine kadar ben , en içten gülüşlerime vesile olan.
Bir adam var tüm umutlarımın tükendiği gecede dua gibi yetişen...
Bir adam var sevdikçe sevilecek yeni yanlarını gördüğüm...
Bir adam var o adam ki adam kelimesinin anlamını bana yeniden öğreten...
Bir adam var ki o adam iyi ki var...
B.T

sevdiklerimizin ve seveceklerimizin adları taa başından yazılmıştır kalbimize ve onları bulana dek savaşırız bu karmaşık tutkular denizinde seni ilk kez görüyorum ama sanki bir yerlerden hatırlıyorum....
[YOUTUBE]GDDoheqYbwY[/YOUTUBE]

Geri