bu gece rakım sigaram ve ben varız düşünüyoruz çokca eğleniyoruz sorguluyoruz gülüyoruz iki katı özel bu gece 19 ayarla iki kez doğdum ben bu gece birinde annemin karnından söküp kollarına koydular beni büyüttü annem beni sevdi korudu kolladı 19 yıl geçti aradan bir gece yine kendi elleriyle taşıdı beni hastane kolidorlarına zehirlenmişim ilaç alerjim varmış o güne kadar bilmediğimiz oysa ağrılarımı dindirmek istemiştik doğum günümdü ya yatakta değil dostlarımın annemin yanında geçireyim istemiştik nerden bilecektik hastane kolidorlarında hepsinin perişan bekleyeceğini hepsi eğlenmeyi planlamıştı oysa bense hepsini o soğuk kolidorlarda beklemeye mahkum etmiştim bilmeden alerjim olduğunu morg yolundan çevrimişler meğer beni o gece öldü demişler morga götürülürken farketmiş görevli nefes aldığımı işte o gün 19yıl arayla tekrar doğmuşum ben 6 yıl önce ayın gün iki kez doğarmı insan doğmuşum işte o yüzdendir fazlaca gülmelerim o yüzdendir vurdum duymaz tavırlarım kimseyi umursamayışlarım kolay kolay üzülmeyişlerim bugün 28 eylül 2016 ve ben bugün hem 25 yaşındayım hem 6....