Süleyman Soylu Adamdır.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
1 yil degistiremem zaten ama bundan sonra oyle. Ben ismimi sevmiyorum zaten aga.

Soylu Cumhurbaskani olursa mi? @ibadeath, bir hikaye vardi ama unuttum. Kanka esek findik soyabilseydi yemek isterdi eminim. Soyleyeceklerim bunlar. Tsk.
Haklısın Erdoğan da muhtar olamazdı zaten

Kos koca bakanin yaptigina bak.
Ne isin var senin kepce,vinc üstünde?
Ne diye ayakkabilarina camura batirirsin?

Cemal Gürses gibi olamadin.Ver talimati gec kenara.
Olmazsa da,isin icinden siyrilirsin suclu bularak.

“Batı kafasıyla otomobil yaptınız ama doğu kafasıyla benzin ikmalini unuttunuz”

Kos koca bakanin yaptigina bak.
Ne isin var senin kepce,vinc üstünde?
Ne diye ayakkabilarina camura batirirsin?

Cemal Gürses gibi olamadin.Ver talimati gec kenara.
Olmazsa da,isin icinden siyrilirsin suclu bularak.

“Batı kafasıyla otomobil yaptınız ama doğu kafasıyla benzin ikmalini unuttunuz”

1598275703422.jpeg

Sen okuduğunu anlayamayan senin söyleminle bir sefilsin. Gerçekten sen sırf yandaş değil bir de trollsün. Evladım ben ülkede olupta herkesin kabul ettiği bir söylemde bulundum. Bire hınzır mesela 12 Eylül darbesi öncesi neler oldu anlatsana.

Kıyamet alameti gibisin. Okuduğunu anlamaktan bahsediyorsun da, yandaş değilim diyorum, bunu anlamıyorsun. Olsam gururla söylerim. Aidiyetlerini reddeden, saklama ihtiyacı duyan biri değilim. Başka bir istikamette çekirdekten yetişmiş biriyim zaten. İlk rakımı içtiğimde sen kendini badeletiyordun.

"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Giresun'da kepçe üzerindeki görüntüsü olay oldu: Bize özlediğimiz devletin resmini çizdiler. "
Özlenen devlet anlayışlarımız ne kadar da farklı
Resimde bir afet görüyorum ben.
Resimde bir yoksulluk görüyorum ben.
Halbuki özlenen devlet afetlere karşı tedbirleri alınmış, halkın refahı sağlanmış olurdu.
Sordunuz mu Karadeniz'e özlenen devlet bu muymuş?
Türlü türlü peynirleri olan memlekete ithal peynir getirmek mi özlenen devletmiş?

Kıyamet alameti gibisin. Okuduğunu anlamaktan bahsediyorsun da, yandaş değilim diyorum, bunu anlamıyorsun. Olsam gururla söylerim. Aidiyetlerini reddeden, saklama ihtiyacı duyan biri değilim. Başka bir istikamette çekirdekten yetişmiş biriyim zaten. İlk rakımı içtiğimde sen kendini badeletiyordun.
Sen yandaş ve yakala değil bir dehasın, bulunmayan Hint kumaşın,......

Geri