Süleyman Soylu Adamdır.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yapması gerekenleri yapmayanların dünyasında yapması gerekenleri yapanlar kıymetlidir.

İçişleri Bakanı olduğu 2016 yılından bu yana bu ülkenin sokaklarında bomba patlamıyor. Bence yeterli. Güvende olmadığınız bir ortamda geri kalan hiçbir şeyin önemi yoktur, inanın.

Bazı arkadaşların dünya görüşü, siyasi düşüncesi gözünü kör etmiş. Kendileri gibi olmayan herkese ve her şeye karşı fenalar. Aman aman.
Ewet güvenlikçi tedbirlerde başarılı
Ama nereye kadar,
Farklı görüşteki grupların düşünceleri bastırılarak, bir süre idare edebilirsiniz
Bizim istediğimiz bu ülkede gönüllü birliktelik
Bence bunu başarmak adamlıktır.
Şovenenist söylemlerin alıcısı çok oluyor bu memlekette maalesef

Hiç o kadar emin olma, o patlamalar seçim yatırımıydı. Türkiye'de her an her şey değişebilir. Geçmişte çok örneklerini gördük, koltuk için, darbe için,..... kardeşi kardeşe vurduran bir ülkede yaşadığını asla unutma.

Hastasın sen. Kökeni yüzyıllar öncesine dayanan bir mevzuyu 2000'li yılların seçim çalışması olarak görecek kadar avaresin.

Justinian Vebası dünya düzenini değiştirmek, kripto paraların devrini başlatmak için üretildi. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu arada, elbette Ali Koç dip dalga.

Ewet güvenlikçi tedbirlerde başarılı
Ama nereye kadar,
Farklı görüşteki grupların düşünceleri bastırılarak, bir süre idare edebilirsiniz
Bizim istediğimiz bu ülkede gönüllü birliktelik
Bence bunu başarmak adamlıktır.
Şovenenist söylemlerin alıcısı çok oluyor bu memlekette maalesef

Güvenlik ve özgürlük arasında ters korelasyon vardır. Araştırabilirsiniz.

Soylu adamdır/değildir bu konuda bir şey diyemem ama Soylu özelinde şunu ifade etmekte yarar var, ben Türkiye'de bakanların engellenebilecek afetlerden sonra olay yerinde bitmesinden nefret ediyorum. Bakın biz son 10 yılda bu afetlerin en acılarını yaşadık. Basit önlemler ve kontrollerle aşılacak sorunlar büyüye büyüye onlarca insanın hayatına mâl olacak afetlere dönüştü. Bakanların ve bakanlıklarının görevi o basit önlemleri almak ve kontrolleri sağlamak. İşte o zaman gerçekten görevlerini hakkıyla ifa etmiş olurlar.

Yıllar önce Soma'nın acısını yaşadık, Soma'nın acısı kursağımızdayken Ermenek'i yaşadık, sonra Çorlu Tren Kazası derken birçok olay yaşadık ve hemen hepsi fıtrat mevzusuna bağlandı. Ne bileyim 1270 Avrupa'sına falan bağlandı. Kimse de çıkıp demedi ki "evet arkadaşlar biz yapamadık, biz kontrol edemedik, biz denetlemeyemedik o yüzden suç bizimdir." Bunu yapabilmek gerçekten en büyük erdemdir ancak bizim ülkemizde her zaman koltuğun cazibesi erdeme karşı galip gelmiştir.

Sözün özü, Soylu bu olay yaşandıktan sonra ister kepçeye binip oraları turlasın isterse Ankara'da evinden takip etsin hiç fark etmiyor. Bu iş nihayetinde yine fıtrata dayandırılacak hatta dayandırıldı bile. Ben de fıtratçılara karşı şunu diyorum, bırakın hükümeti kaderimizde ne varsa onu yaşarız, kötü bir şey yaşadık mı fıtrat der, iyi bir şey yaşadık mı Allah'ın bize lütufu deriz. En kötü 20 yıllık Akp iktidarındaki Türkiye gibi oluruz.

Aşağıya bir haber iliştireyim. Haberde bir Binali Yıldırım vecizesi var, "Ben mi kullanıyordum, niye istifa edeyim?"

Bir mimar bir eser meydana getirince,
Bir doktor zor ameliyatı başarılı geçirirse,
Bir ekonomist kur tahminlerini iyi yaparsa,

Hakkında güzel konuşuluyorsa,

bir bakanda vatandaşın zor anında masasında oturup ekiplere talimat vermektense, gidip yerinde inceleyip, bizzat insanlarla konuşup sorunun çözümüne katkı sağlaması, işi hızlandırması, insanının yanında olduğunu göstermeside taktire şayandır.

Afetleri önlemek için hiçbir şey yapma hatta bir de artmasının önünü açan işlemlere izin ver sonra vinç tepelerinde gez, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dile, ölenlere fatiha yeter. Aynen canım.

Afetleri önlemek için hiçbir şey yapma hatta bir de artmasının önünü açan işlemlere izin ver sonra vinç tepelerinde gez, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dile, ölenlere fatiha yeter. Aynen canım.

Bakan olduklarında 81 ili yeniden inşa etmeleri gerekirdi. Doğru. Kendiniz gibi düşünenlere tapan bir sığır çobanısınız.

Bakan olduklarında 81 ili yeniden inşa etmeleri gerekirdi. Doğru. Kendiniz gibi düşünenlere tapan bir sığır çobanısınız.

Senin forumda atıştığın insanlara benzemem ben. Kendimce yaptığım bir yorumu alıp aptal postlarında cevap verme bana. Şu forumda senin kadar bilmeden konuşan bir insan görmedim. Bir boktan anladığın yok açıkçası. O yüzden yallah.

Yapması gerekenleri yapmayanların dünyasında yapması gerekenleri yapanlar kıymetlidir.

İçişleri Bakanı olduğu 2016 yılından bu yana bu ülkenin sokaklarında bomba patlamıyor. Bence yeterli. Güvende olmadığınız bir ortamda geri kalan hiçbir şeyin önemi yoktur, inanın.

Bazı arkadaşların dünya görüşü, siyasi düşüncesi gözünü kör etmiş. Kendileri gibi olmayan herkese ve her şeye karşı fenalar. Aman aman.

Kanka be harbiden bomba patlamiyor mu 2016dan beri. Vallahi ilginc.

images

Bu goruntuyu neden kullaniyorum biliyor musun? Ya da bilme daha iyi.:D

Senin forumda atıştığın insanlara benzemem ben. Kendimce yaptığım bir yorumu alıp aptal postlarında cevap verme bana. Şu forumda senin kadar bilmeden konuşan bir insan görmedim. Bir boktan anladığın yok açıkçası. O yüzden yallah.

Sen neymişsin öyle. Aman aman.

Kanka be harbiden bomba patlamiyor mu 2016dan beri. Vallahi ilginc.

images

Bu goruntuyu neden kullaniyorum biliyor musun? Ya da bilme daha iyi.:D

Aynen kanka. Aldığım birkaç ihaleyle ilgili devlet dairelerinde işim var. Akşam rakıya gitmezsem buralardayım. Detaylı konuşuruz.

işini yapacak işçilere engel olmaktan başka bir şey yapmıyor gibi görünüyor

Geri