Yalancıyı .....?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalancıyı .....?
Ewet güvenlikçi tedbirlerde başarılıYapması gerekenleri yapmayanların dünyasında yapması gerekenleri yapanlar kıymetlidir.
İçişleri Bakanı olduğu 2016 yılından bu yana bu ülkenin sokaklarında bomba patlamıyor. Bence yeterli. Güvende olmadığınız bir ortamda geri kalan hiçbir şeyin önemi yoktur, inanın.
Bazı arkadaşların dünya görüşü, siyasi düşüncesi gözünü kör etmiş. Kendileri gibi olmayan herkese ve her şeye karşı fenalar. Aman aman.
Hiç o kadar emin olma, o patlamalar seçim yatırımıydı. Türkiye'de her an her şey değişebilir. Geçmişte çok örneklerini gördük, koltuk için, darbe için,..... kardeşi kardeşe vurduran bir ülkede yaşadığını asla unutma.
Yalancıyı .....?
Ewet güvenlikçi tedbirlerde başarılı
Ama nereye kadar,
Farklı görüşteki grupların düşünceleri bastırılarak, bir süre idare edebilirsiniz
Bizim istediğimiz bu ülkede gönüllü birliktelik
Bence bunu başarmak adamlıktır.
Şovenenist söylemlerin alıcısı çok oluyor bu memlekette maalesef
Afetleri önlemek için hiçbir şey yapma hatta bir de artmasının önünü açan işlemlere izin ver sonra vinç tepelerinde gez, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dile, ölenlere fatiha yeter. Aynen canım.
süleyman soylunun adamlığını giresunlu baba şaban vatanın kızı rabia nazın cinayetini çözmede de görseydik keşke......
Bakan olduklarında 81 ili yeniden inşa etmeleri gerekirdi. Doğru. Kendiniz gibi düşünenlere tapan bir sığır çobanısınız.
Yapması gerekenleri yapmayanların dünyasında yapması gerekenleri yapanlar kıymetlidir.
İçişleri Bakanı olduğu 2016 yılından bu yana bu ülkenin sokaklarında bomba patlamıyor. Bence yeterli. Güvende olmadığınız bir ortamda geri kalan hiçbir şeyin önemi yoktur, inanın.
Bazı arkadaşların dünya görüşü, siyasi düşüncesi gözünü kör etmiş. Kendileri gibi olmayan herkese ve her şeye karşı fenalar. Aman aman.
Senin forumda atıştığın insanlara benzemem ben. Kendimce yaptığım bir yorumu alıp aptal postlarında cevap verme bana. Şu forumda senin kadar bilmeden konuşan bir insan görmedim. Bir boktan anladığın yok açıkçası. O yüzden yallah.
Kanka be harbiden bomba patlamiyor mu 2016dan beri. Vallahi ilginc.
![]()
Bu goruntuyu neden kullaniyorum biliyor musun? Ya da bilme daha iyi.![]()
Sen neymişsin öyle. Aman aman.
Köşede ağla.
Aynen kanka. Aldığım birkaç ihaleyle ilgili devlet dairelerinde işim var. Akşam rakıya gitmezsem buralardayım. Detaylı konuşuruz.
Bankamatik memuruydunuz siz ne isiniz olur kagitla kalemle falan.![]()