Süleyman Soylu Adamdır.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hastasın sen. Kökeni yüzyıllar öncesine dayanan bir mevzuyu 2000'li yılların seçim çalışması olarak görecek kadar avaresin.

Justinian Vebası dünya düzenini değiştirmek, kripto paraların devrini başlatmak için üretildi. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu arada, elbette Ali Koç dip dalga.
Sen okuduğunu anlayamayan senin söyleminle bir sefilsin. Gerçekten sen sırf yandaş değil bir de trollsün. Evladım ben ülkede olupta herkesin kabul ettiği bir söylemde bulundum. Bire hınzır mesela 12 Eylül darbesi öncesi neler oldu anlatsana.

Son düzenleme:
Birbirlerine çok güzel seslenmiyorlar mı
Yeşil domates fjfkfj

2009 ya da 2010 yılında giresun da yine aynı tarz bir sel felaketi oldu. Yine milyonluk zarar gördüldü. Yine yanlış dere ıslahlarından,yanlış yapılaşmadan dem vuruldu.
Hiçbir ders çıkarılmadan ya da görmezden gelinerek devam edildi yaşama.
O zamanda bölgeye yetkililer gitti, yerinde gözlemler falan filan.
Önemli olan oraya gitmek değil, orada yaşanan sel felaketinden ve bunun sebeplerinden ne kadar ders çıkartıp nasıl bir çözüm uyguladığın olmalı.
Bir kaç yıl sonra aynı sebeplerden ötürü yine bir sel felaketi olduğunda yine bunları konuşuyor olacağız. Değişmeyecek.

2009 ya da 2010 yılında giresun da yine aynı tarz bir sel felaketi oldu. Yine milyonluk zarar gördüldü. Yine yanlış dere ıslahlarından,yanlış yapılaşmadan dem vuruldu.
Hiçbir ders çıkarılmadan ya da görmezden gelinerek devam edildi yaşama.
O zamanda bölgeye yetkililer gitti, yerinde gözlemler falan filan.
Önemli olan oraya gitmek değil, orada yaşanan sel felaketinden ve bunun sebeplerinden ne kadar ders çıkartıp nasıl bir çözüm uyguladığın olmalı.
Bir kaç yıl sonra aynı sebeplerden ötürü yine bir sel felaketi olduğunda yine bunları konuşuyor olacağız. Değişmeyecek.
Süleyman Soylu gibi tükürüğünü yalayanlar için önemli olan çözüm değil felaket olduğunda hemen oraya damlayıp boy gösterisi yapmak, güya çare bulmaya gittiğinin reklamını yapmak,....
Ve bu reklama da dangalakların sazan gibi atlaması.

Çokta şey etmemek lazım sonuçta görevinin yükümlülüklerini yerine getiriyor hemen alıp adamı göklere çıkarmış millet

Vakt-i zamanında "at üstünde durmayı beceremeyen başbakan" "paçalarından yolsuzluk akıyor" "boyan döküldü recep", "kendisini padişah olarak görmek istiyor, çünkü ülkemizde sadaka kültürü var” diye* saldırdığı adamın koltukaltına girdikten sonra "tanrı şahittir ki bütün bedenim kan gölüne dönse de Erdoğan'dan ayrılmayacağım” diyerek kırmızı plakayı kapmış herifin teki.

Altından koltuğun alındığı günün ertesinde adı bile hatırlanmayacak olan bu ikincisi, üç kulhuvallah bir elham okusa bile hitap etmemesi gereken birincisine 'insan müsveddesi' demişti geçen zamanda.
Yani 'tahir efendi bana kelp demiş /itikadımca kelp tahirdir'in cuk oturduğu bir durum...

Zamanında şahsımın gözaltina alınıp tutuklanıp cezaevine gönderildiği dönem avukatlığımı yapmış olan Tugay bey'in kendisine kel dediği için soruşturmaya maruz kaldığı traji-komik bir davaya konu olmuş sırma saçlı, kargaşadan sorumlu bakan.

Vakt-i zamanında "at üstünde durmayı beceremeyen başbakan" "paçalarından yolsuzluk akıyor" "boyan döküldü recep", "kendisini padişah olarak görmek istiyor, çünkü ülkemizde sadaka kültürü var” diye* saldırdığı adamın koltukaltına girdikten sonra "tanrı şahittir ki bütün bedenim kan gölüne dönse de Erdoğan'dan ayrılmayacağım” diyerek kırmızı plakayı kapmış herifin teki.

Altından koltuğun alındığı günün ertesinde adı bile hatırlanmayacak olan bu ikincisi, üç kulhuvallah bir elham okusa bile hitap etmemesi gereken birincisine 'insan müsveddesi' demişti geçen zamanda.
Yani 'tahir efendi bana kelp demiş /itikadımca kelp tahirdir'in cuk oturduğu bir durum...

Zamanında şahsımın gözaltina alınıp tutuklanıp cezaevine gönderildiği dönem avukatlığımı yapmış olan Tugay bey'in kendisine kel dediği için soruşturmaya maruz kaldığı traji-komik bir davaya konu olmuş sırma saçlı, kargaşadan sorumlu bakan.

Aklıma gelmişken eklemeden geçmiyeyim, gecen zamanda Amerika'ya girişi yasaklandığinda sitem ederek; "beni tecavüzcülerle aynı siteye koydular," diyerekten muhtarlara dert yanmıştı. Amerika onun ülkeye girişini yasaklarken elbette resmini koyacağı uygun bir site bulmak zorundaydı tabi. Resminin konduğu siteden kapasite ve karakterine uygun başka bir site olamazdı.

Karga öyle artık it falan diye konuşmuyoruz. Temiz forum mottomuz.

Geri