Süleyman Soylu Adamdır.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
❝ Acının etrafında dolaşıp onu hissedemezsin, acının içinden geçmen gerek...
❞ Vatandaşımızın acısını içinde hisseden, ilk saatlerden itibaren onlarla hemhal olan bakanlarımız var olsun..!

Bir kepçede iki bakan, Allah devletimize zeval vermesin.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Giresun'da kepçe üzerindeki görüntüsü olay oldu: Bize özlediğimiz devletin resmini çizdiler.

#GecmisOlsunGiresun

.

Son düzenleme:
Aklima 4 5 yil once Havzada olan sel felaketi geldi, belediye baskani Ali Ikiz gelmisti mahalleye, "niyabacök ya şinci" demisti. Zihnimden hic silinmiyor.

Adam sağda kaldı climax, bazıları gibi dönmedi

Konumunun gerekliliklerini ve sorumluluklarını hakkıyla ifa eden dönemin en başarılı bakanlarından biri olduğunu düşünüyorum.

Ben de atomu parçalamış sandım, kepçenin içinde geziyor. Arkadaşlar bu adamın görevi bu işi bu ne bekliyorsunuz onu anlamadım. Sel sularına atlayıp insan mı kurtarmış 40 - 50 tonluk kepçenin içinde olay yeri inceleme yapıyor.
Kolay gelsin, iyi çalışmalar diliyorum, geçmiş olsun herkese.

bir kitlenin tüm işi mi şekil şukul olur, propaganda olur? bir ülkede her dakika mı utanç vesikası işler yaşanır? n'oldu yani iki bakan bölgeye gidip kepçede poz verince? sorumlular sorumluluklarını yerine getirmiş mi oldular? mevzu içişleri bakanı olarak soylu'yu kıyısından köşesinden bağlıyor zaten, ne alaka şimdi "soylu adamdır" ya da "bize özlediğimiz devletin resmini çizdiler" falan gibi propaganda yapmak? siyasi partisin, elbette propaganda yaparsın, lakin bu kadar mı alçakça? soma'da 300 maden işçisi öldüğünde de enerji bakanı'nın kirli fotoğraflarını servis edip "kahraman" ilan etmişlerdi. her şeye ama her şeye siyasi +/- olarak bakan müthiş hastalıklı bir zihniyet esir aldı koca ülkeyi. ihmalleri, eksikleri, sorumluları konuşmak yerine ortada başarı varmış gibi ona buna övgü devşirmek niye? onlar siyasi çıkarları için yapıyor da, oy veren kitlenin motivasyonu ne? böyle bir kitlenin bu ülkeye nasıl bir faydası olabilir?

şahsen benim özlediğim devlet sürekli iş kazalarının olmadığı, onlarca yüzlerce insanın ihmaller sonucu ölmediği, kör gözüm parmağına dere yataklarına ilçe kurulup sonra her sene sel felaketlerinin yaşanmadığı, her türlü olayda insani hataların en aza indirgendiği, yani "olması gerektiği gibi olan" bir devlet.

bir sürü insanı toprak altında gördükten sonra birkaç bakan'ı kepçe üstünde görmesem de olur.

Adam tabi ne sandınız

Buyrun
Adamdı desek daha iyi olmaz mı? O söylediklerinden sonra kimlerle yan yana geldi, kanka oldu,.....? Siyaset menfaat dünyası. Tükürüğünü yalayan bir şahsiyet bence, aynen yaver Bahçeli gibi. Ya önce söyledikleri yalan veya şimdiki davranışları sahtekarlık. Nereden bakarsan bak asla güvenemeyeceğin bir şahsiyet.

Son düzenleme:
Yegenının yaptıkları ısler ortada ankara nın en unlu bonzai baronu Ayhan bora kaplan ile ankara yı haraca bağlayıp sonrasında izmir de nezih bır hayat surduklerı hala akıllarda .

her ne yaparsa yapsın uyusturucu için mucadelesı gercek değil.

Sadece yapması gerekeni yani görevini yapmış, misal ben grafiker olarak bir tasarım yaptığımda kimse bana aaaa ooo adamın dibisin ne tasarım yaptın be demeyip ücretimi ödeyip geçiyorsa aynı şey de bu durumda geçerlidir. Yapması gereken görevinin yükümlülüğü bu olan bir durumu sergilemiş hepsi bu.

Yapması gerekenleri yapmayanların dünyasında yapması gerekenleri yapanlar kıymetlidir.

İçişleri Bakanı olduğu 2016 yılından bu yana bu ülkenin sokaklarında bomba patlamıyor. Bence yeterli. Güvende olmadığınız bir ortamda geri kalan hiçbir şeyin önemi yoktur, inanın.

Bazı arkadaşların dünya görüşü, siyasi düşüncesi gözünü kör etmiş. Kendileri gibi olmayan herkese ve her şeye karşı fenalar. Aman aman.

Adamdı desek daha iyi olmaz mı? O söylediklerinden sonra kimlerle yan yana geldi, kanka oldu,.....? Siyaset menfaat dünyası. Tükürüğünü yalayan bir şahsiyet bence, aynen yaver Bahçeli gibi. Ya önce söyledikleri yalan veya şimdiki davranışları sahtekarlık. Nereden bakarsan bak asla güvenemeyeceğin bir şahsiyet.

gözüm yollar da kalmıştı hoşgeldiniz Melnur bey :)

Akpartiden hesap soracağım sormayan namerttir dedi pek soylu bakanımız önce onu halletsin adam mı değil mi sonra karar veririz

Yapması gerekenleri yapmayanların dünyasında yapması gerekenleri yapanlar kıymetlidir.

İçişleri Bakanı olduğu 2016 yılından bu yana bu ülkenin sokaklarında bomba patlamıyor. Bence yeterli. Güvende olmadığınız bir ortamda geri kalan hiçbir şeyin önemi yoktur, inanın.

Bazı arkadaşların dünya görüşü, siyasi düşüncesi gözünü kör etmiş. Kendileri gibi olmayan herkese ve her şeye karşı fenalar. Aman aman.
Hiç o kadar emin olma, o patlamalar seçim yatırımıydı. Türkiye'de her an her şey değişebilir. Geçmişte çok örneklerini gördük, koltuk için, darbe için,..... kardeşi kardeşe vurduran bir ülkede yaşadığını asla unutma.

Geri