Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

baboli ne anlattığının farkındasındır umarım lksadjfkjsadf hayır başka yerde bari feminizmden gazel okuma artıkyargilamiyorum, mideniz kaldiriyorsa (valla cok zor cirkin pis sapik ihtiyar, parali da olsa) alabildiginizi alin. herkesin yapabilecegi bir sey degil bu, zor. amator olmayacaksin ve iyi sececeksin kuzuyu. o da seni kuzu saniyor zaten *angel emoji. keske beni uzaktan begenen biri olsa, benden hicbir sey beklemeden, bana yaklasmadan, konusmadan, her ay banka hesabima belirli bir miktar gonderse. oylesine. mumkun oldugu icin. kabulumdur![]()
sıra var sıra, sıraya geç. bunu kim kabul etmez.keske beni uzaktan begenen biri olsa, benden hicbir sey beklemeden, bana yaklasmadan, konusmadan, her ay banka hesabima belirli bir miktar gonderse. oylesine. mumkun oldugu icin. kabulumdur![]()
Etme , eylemee bu kadar masum degil bu olay ,pyargilamiyorum, mideniz kaldiriyorsa (valla cok zor cirkin pis sapik ihtiyar, parali da olsa) alabildiginizi alin. herkesin yapabilecegi bir sey degil bu, zor. amator olmayacaksin ve iyi sececeksin kuzuyu. o da seni kuzu saniyor zaten *angel emoji. keske beni uzaktan begenen biri olsa, benden hicbir sey beklemeden, bana yaklasmadan, konusmadan, her ay banka hesabima belirli bir miktar gonderse. oylesine. mumkun oldugu icin. kabulumdur![]()
biliyoruz herhalde. surada biraz fantazi yapamayacak miyim. karismayin :dEtme , eylemee bu kadar masum degil bu olay ,p
yani facebook sapik amcalarin daha reforme, daha elegant ve parali hali diyelim. daha zeki, daha akilli, daha eglenceli (+ daha tehlikeli, her manada olabilir) ve daha iyi bir gorunume sahip yasli amcalar. yasli olmasalarda 40+ olduklari kesinParalı amcalar mı oluyor şimdi bu
Sonuc?yani facebook sapik amcalarin daha reforme, daha elegant ve parali hali diyelim. daha zeki, daha akilli, daha eglenceli (+ daha tehlikeli, her manada olabilir) ve daha iyi bir gorunume sahip yasli amcalar. yasli olmasalarda 40+ olduklari kesin