sugar daddy

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Midenize saglik.

Instagramı basmış durumdalar.. yazan oluyor ara ara..
Dedelerle işimiz olmaz... isteyene yönlendirebilirim shsjs

Hayaller sugar daddy, gerçekler şopar daddy.

Bu Hatay a düşmeyiniz.

Mommy tarafını yapıp piyasadan çekilmek lazım aslında.

Paralel evrende daddykink'tir. 20 yasinda kizlar biberona bebe biskuvisi katip babaccciymm beni cesalandirirmissiin diyerek saclarini oksatirlar.

yargilamiyorum, mideniz kaldiriyorsa (valla cok zor cirkin pis sapik ihtiyar, parali da olsa) alabildiginizi alin. herkesin yapabilecegi bir sey degil bu, zor. amator olmayacaksin ve iyi sececeksin kuzuyu. o da seni kuzu saniyor zaten *angel emoji. keske beni uzaktan begenen biri olsa, benden hicbir sey beklemeden, bana yaklasmadan, konusmadan, her ay banka hesabima belirli bir miktar gonderse. oylesine. mumkun oldugu icin. kabulumdur :liv:

yargilamiyorum, mideniz kaldiriyorsa (valla cok zor cirkin pis sapik ihtiyar, parali da olsa) alabildiginizi alin. herkesin yapabilecegi bir sey degil bu, zor. amator olmayacaksin ve iyi sececeksin kuzuyu. o da seni kuzu saniyor zaten *angel emoji. keske beni uzaktan begenen biri olsa, benden hicbir sey beklemeden, bana yaklasmadan, konusmadan, her ay banka hesabima belirli bir miktar gonderse. oylesine. mumkun oldugu icin. kabulumdur :liv:
baboli ne anlattığının farkındasındır umarım lksadjfkjsadf hayır başka yerde bari feminizmden gazel okuma artık
konuşmadan banka hesabını nasıl vericen awk2
2. şahıs kişinin hesabını 3. şahısa verse durum daha da vahim bir organize oluyor.

keske beni uzaktan begenen biri olsa, benden hicbir sey beklemeden, bana yaklasmadan, konusmadan, her ay banka hesabima belirli bir miktar gonderse. oylesine. mumkun oldugu icin. kabulumdur :liv:
sıra var sıra, sıraya geç. bunu kim kabul etmez.

Etme , eylemee bu kadar masum degil bu olay ,p

Paralı amcalar mı oluyor şimdi bu

thalassa'nın dediginden hiçbir şey anlamadım ama giyilmiş çoraba bile para verenler var diye haberler görüyoruz...

Paralı amcalar mı oluyor şimdi bu
yani facebook sapik amcalarin daha reforme, daha elegant ve parali hali diyelim. daha zeki, daha akilli, daha eglenceli (+ daha tehlikeli, her manada olabilir) ve daha iyi bir gorunume sahip yasli amcalar. yasli olmasalarda 40+ olduklari kesin

yani facebook sapik amcalarin daha reforme, daha elegant ve parali hali diyelim. daha zeki, daha akilli, daha eglenceli (+ daha tehlikeli, her manada olabilir) ve daha iyi bir gorunume sahip yasli amcalar. yasli olmasalarda 40+ olduklari kesin
Sonuc?

Geri