Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her seyin her an ucusabildigi oyle 1ev... 😅murfagin muslugunun uçtuğu bi ev nasil bi evdir öyle ya
Her seyin her an ucusabildigi oyle 1ev... 😅
Asfds ay yok yok, Allah korusun amin. Gece gece, buyu fln aman aman asgd
Allah korusun hiç bilmiyorum bebeli evleri aman aman aman. size kolay gelsin .d geçmiş olsunAsfds ay yok yok, Allah korusun amin. Gece gece, buyu fln aman aman asgd
Musluk arizalandi, civatasi ani basincla uctu/yerinden cikti.
Perili evlerden degil benim ev, bebeli ev... asfdh o yuzden havalarda ucusuyor 1seyler... bilir misiniz bilmem tabi, bebeli evde her 1seycikler ucusur...
Ahaha ayy, Allah korusun mu.... ahahha bebeli evler guzeldir ya ama iste boyle acayip yanlari da var, olur olmadik seyler ucusabiliyor perili evmis gibi ama aslinda bebeli ev oldugu icin oyle... bebe can sIkIntIsindan sariyor oraya buraya, 1gun mutfak muslugu ucarken sonraki zaman yag bidonu devrilebiliyor... ya da evin tam ortasinda un'dan deniz yaparak yuzebiliyorlar ... korkmayin o kadar korkunc degil... en fazla huni'yi takip evin icinde dolaniyorsunuz fln fln... afsgdAllah korusun hiç bilmiyorum bebeli evleri aman aman aman. size kolay gelsin .d geçmiş olsun
büyülü ev daha iyi benim için ya. en azindan adam akıllı bi yere sakliyolar, bulamiyosun büyüyü. ev düzenli kalıyor bari. ne o öyle evin ortasında ekşi mayalık unla kar tatili falan... evlilere cocuklulara yürekten mutluluklar .dAhaha ayy, Allah korusun mu.... ahahha bebeli evler guzeldir ya ama iste boyle acayip yanlari da var, olur olmadik seyler ucusabiliyor perili evmis gibi ama aslinda bebeli ev oldugu icin oyle... bebe can sIkIntIsindan sariyor oraya buraya, 1gun mutfak muslugu ucarken sonraki zaman yag bidonu devrilebiliyor... ya da evin tam ortasinda un'dan deniz yaparak yuzebiliyorlar ... korkmayin o kadar korkunc degil... en fazla huni'yi takip evin icinde dolaniyorsunuz fln fln... afsgd
büyülü ev daha iyi benim için ya. en azindan adam akıllı bi yere sakliyolar, bulamiyosun büyüyü. ev düzenli kalıyor bari. ne o öyle evin ortasında ekşi mayalık unla kar tatili falan... evlilere cocuklulara yürekten mutluluklar .d
yok senin ifade etmenle ilgili değil.Ben de 1korkunc ifade atim asads
BUyulu ev tercihi = 😱😱😱
Mutluluk dilegi icin Tesekkur ederim. Insaallah amin. ✨️🪄✨️