Oyun Şu an saatin kaç ve ne yapıyorsun ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
Demleniyorum.
Sanırım biraz daha demlenirsem hayli acılaşacağım.O yüzden en iyisi gitmeli.

Günü başlatıyorum.

Güzel, verimli, enerjik bi hafta olsun

Hadi bakalım

(Tam da ezana denk geldi, müthiş)

Ya canım çok sıkkın n'abim ya. Morallerim böyle memelerim dahil çok bozuk. Ne güzel Marmara Kazım gibi geziyordum 3 gün, yine pazartesi oldu, ALLAH BELANI VERSİN PAZARTESİ.

Ay çok ürkerek girdim, oysa, neden olmasın, diyorum ya insanoğluna güvenilmez, çiğ süt dillemiş, kahpedir kahpe.

Giriş yapacağım zort ban, neeee, 3 ay, sebeeeppp? İnsanlar nude istemiş de nude atmamışım ve üyeleri kötüye kullanmışım mutlu etmemişim....

Doru. Olabilir.

Şu güzelliğin, şu inanılmaz güzellikleri daha var, insanlar nasiplensin sevaptır, herkese benden nûd, bugün pazartesi, vere vere gezeceğim başlıklarda, ay kalbimi.

Puh sana be Pazartesi. HAVA YAĞMURLU BİR DE.

Bak şimdi, boş ver orası burası, bu havada Şirince'de olacaksın mükemmel, kabak çiçeği dolması lütfen rahatsız etmeden bir kül tablası yok üye olan değil ne işimiz var bir kült ablası, ay, kül tablası, şarap içilmez sabah, bira, bir bira kemik gibi, afedersin ufak ufak, bu havada anneyi ziyaret makul, bir bülbül dağı ziyareti, mis mis , Allah bile onay verir bu duruma.

Ne bileyim saati, saat takmadım bugün, pazartesileri saat takmam ben.

23.51 cay konusu nerede ya, bulamadim...

00.13 mutfagin muslugu uctu... adsfs
...
00.17 benim tekircik araya girince mesaji yazamamisim...

Basimin agrisi gecerse insallah uyurum 🤔 planim o yönde bakalim nasip kismet

Her seyin her an ucusabildigi oyle 1ev... 😅
images

Asfds ay yok yok, Allah korusun amin. Gece gece, buyu fln aman aman asgd

Musluk arizalandi, civatasi ani basincla uctu/yerinden cikti.
Perili evlerden degil benim ev, bebeli ev... asfdh o yuzden havalarda ucusuyor 1seyler... bilir misiniz bilmem tabi, bebeli evde her 1seycikler ucusur...

Asfds ay yok yok, Allah korusun amin. Gece gece, buyu fln aman aman asgd

Musluk arizalandi, civatasi ani basincla uctu/yerinden cikti.
Perili evlerden degil benim ev, bebeli ev... asfdh o yuzden havalarda ucusuyor 1seyler... bilir misiniz bilmem tabi, bebeli evde her 1seycikler ucusur...
Allah korusun hiç bilmiyorum bebeli evleri aman aman aman. size kolay gelsin .d geçmiş olsun

Allah korusun hiç bilmiyorum bebeli evleri aman aman aman. size kolay gelsin .d geçmiş olsun
Ahaha ayy, Allah korusun mu.... ahahha bebeli evler guzeldir ya ama iste boyle acayip yanlari da var, olur olmadik seyler ucusabiliyor perili evmis gibi ama aslinda bebeli ev oldugu icin oyle... bebe can sIkIntIsindan sariyor oraya buraya, 1gun mutfak muslugu ucarken sonraki zaman yag bidonu devrilebiliyor... ya da evin tam ortasinda un'dan deniz yaparak yuzebiliyorlar ... korkmayin o kadar korkunc degil... en fazla huni'yi takip evin icinde dolaniyorsunuz fln fln... afsgd

Ahaha ayy, Allah korusun mu.... ahahha bebeli evler guzeldir ya ama iste boyle acayip yanlari da var, olur olmadik seyler ucusabiliyor perili evmis gibi ama aslinda bebeli ev oldugu icin oyle... bebe can sIkIntIsindan sariyor oraya buraya, 1gun mutfak muslugu ucarken sonraki zaman yag bidonu devrilebiliyor... ya da evin tam ortasinda un'dan deniz yaparak yuzebiliyorlar ... korkmayin o kadar korkunc degil... en fazla huni'yi takip evin icinde dolaniyorsunuz fln fln... afsgd
büyülü ev daha iyi benim için ya. en azindan adam akıllı bi yere sakliyolar, bulamiyosun büyüyü. ev düzenli kalıyor bari. ne o öyle evin ortasında ekşi mayalık unla kar tatili falan... evlilere cocuklulara yürekten mutluluklar .d

Ben de 1korkunc ifade atim asads
BUyulu ev tercihi = 😱😱😱
Mutluluk dilegi icin Tesekkur ederim. Insaallah amin. ✨️🪄✨️
büyülü ev daha iyi benim için ya. en azindan adam akıllı bi yere sakliyolar, bulamiyosun büyüyü. ev düzenli kalıyor bari. ne o öyle evin ortasında ekşi mayalık unla kar tatili falan... evlilere cocuklulara yürekten mutluluklar .d

Çalışalım bakalım,bugün de çalışalım.

Şu anki en büyük sorunum çay demleyip demlemek

Dedim ya büyük küçük, bazı hesaplaşmalarla, sevmediğim, acımamışlar, ufak tefek herkesi banlamışlar, sürekli yazdım, banlamışlar, artık herkesin banı da açıldığına ve Galatasaray'ın cumartesi akşamı şampiyon olacağına göre, şampiyon olamadığı için dönmüştüm, olamazsa, olamama ihtimali %1 filan. Yine gelirim. Gelmem. Ben gelemem.

Sarhoş adamı kim bekler? Anası bekler, anası yoksa eşi bekler, eşi yoksa meyhaneci bekler, meyhaneci yollarsa kimse beklemez, Allah acısın da ölmesin, yarın yine gelecektir.

Pazartesi yeni bir hayata başlayacağım. Orçun Yalav'la randevum var.

8 ay sonra buradayım.

21:18.

Geri