yanınada patates kızartması offfffffffff beeee canım çektiKalamarrrr .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanınada patates kızartması offfffffffff beeee canım çektiKalamarrrr .
Hay hay kaç şekerli olsunDayaaakk.
Hay hay kaç şekerli olsun![]()
La kız olduğun için canını fazla yakmıyım dedim masoşist tarafın olduğunu nerden bileydimDayak acı olmalı lan ne şekeri böyle yakmalı canını ki birşeye benzesin :haha:
Sadist duygular falan filan :kop:
La kız olduğun için canını fazla yakmıyım dedim masoşist tarafın olduğunu nerden bileydim
Kırpaçta olur ozamanbekle geldim
![]()
Kıyamam da sen isteyince kıramadım laa seniKoş çabuk yoksa dayak yemekten vazgeçicem hem sen bana kıyamazsın ya la:zuha:
Kıyamam da sen isteyince kıramadım laa seniBir porsiyon dayak yeter mi?
![]()
Yok la ayıpsın taş atıpta kolum mu yorulcakHiç porsiyon nasıl![]()
Bence sen dayak atma yorulursun:haha::haha:
Yok la ayıpsın taş atıpta kolum mu yorulcakbir iki kırpaç yeter sana kendine getirtirir kanımca
sadistlik yanım yine kıpraştı senin yüzünden kırpaç mırpaç derken ** :dddd
Bilmem sadistlik ruhumu oynatıyor sopa değil de kırpaçPardon birşey sormak istiyorum lan sana(Kibarlığıma kurban olayım önce
)
Neden kırbaç bizim kızılcık sopamıza ne oldu:haha::haha: Yeni yeni icatlar peşindesin hayırdır :zuha::zuha::zuha:
Bilmem sadistlik ruhumu oynatıyor sopa değil de kırpaçen uygunu bu
![]()
Hahaaaa bak sanada kırbaç değişik şey anımsatıyor yaaEtme sonyamıs canımıs etme beni döv ama kırbaçla değil adam gibi kızılcık sopasıyla döv lan en azndan dövdü diyeym kırbaçladı bana değişik şeyleri anımsattı lşsdklg :haha::haha::haha::haha::haha:
Hahaaaa bak sanada kırbaç değişik şey anımsatıyor yaaKırbaç diyince zorla insanın sadist olası tutuyor
Yok laa ben seni sopayla dövemem kıyamam sana,kırbaça razı ol geleyim
![]()
Bende sopayı sevmem oda bana başka bişey çağrıştırıyorYok kırbaç sevmem inanki:zuha::zuha::zuha::zuha: