Şu an canınız ne yemek istiyor?

Konu sahibi son olarak 4617 gün önce görüldü
yanınada patates kızartması offfffffffff beeee canım çekti
blink.gif

Hamburger yanınada nugget bide patates kızartması,bide vanilyalı shake:d iyice abarttım yine:D

Dayak acı olmalı lan ne şekeri böyle yakmalı canını ki birşeye benzesin :haha:
Sadist duygular falan filan :kop:
La kız olduğun için canını fazla yakmıyım dedim masoşist tarafın olduğunu nerden bileydim:D
Kırpaçta olur ozaman :D bekle geldim:D

La kız olduğun için canını fazla yakmıyım dedim masoşist tarafın olduğunu nerden bileydim:D
Kırpaçta olur ozaman :D bekle geldim:D

Koş çabuk yoksa dayak yemekten vazgeçicem hem sen bana kıyamazsın ya la :D :zuha:

Hiç porsiyon nasıl :D
Bence sen dayak atma yorulursun :D :haha::haha:
Yok la ayıpsın taş atıpta kolum mu yorulcak:D bir iki kırpaç yeter sana kendine getirtirir kanımca:D sadistlik yanım yine kıpraştı senin yüzünden kırpaç mırpaç derken ** :dddd

Yok la ayıpsın taş atıpta kolum mu yorulcak:D bir iki kırpaç yeter sana kendine getirtirir kanımca:D sadistlik yanım yine kıpraştı senin yüzünden kırpaç mırpaç derken ** :dddd

Pardon birşey sormak istiyorum lan sana :D(Kibarlığıma kurban olayım önce :D)

Neden kırbaç bizim kızılcık sopamıza ne oldu :D :haha::haha: Yeni yeni icatlar peşindesin hayırdır :zuha::zuha::zuha:

Pardon birşey sormak istiyorum lan sana :D(Kibarlığıma kurban olayım önce :D)

Neden kırbaç bizim kızılcık sopamıza ne oldu :D :haha::haha: Yeni yeni icatlar peşindesin hayırdır :zuha::zuha::zuha:
Bilmem sadistlik ruhumu oynatıyor sopa değil de kırpaç:D en uygunu bu :D

Bilmem sadistlik ruhumu oynatıyor sopa değil de kırpaç:D en uygunu bu :D

Etme sonyamıs canımıs etme beni döv ama kırbaçla değil adam gibi kızılcık sopasıyla döv lan en azndan dövdü diyeym kırbaçladı bana değişik şeyleri anımsattı lşsdklg :haha::haha::haha::haha::haha:

Etme sonyamıs canımıs etme beni döv ama kırbaçla değil adam gibi kızılcık sopasıyla döv lan en azndan dövdü diyeym kırbaçladı bana değişik şeyleri anımsattı lşsdklg :haha::haha::haha::haha::haha:
Hahaaaa bak sanada kırbaç değişik şey anımsatıyor yaa:D:D:D:D Kırbaç diyince zorla insanın sadist olası tutuyor :D Yok laa ben seni sopayla dövemem kıyamam sana,kırbaça razı ol geleyim:D:D

Hahaaaa bak sanada kırbaç değişik şey anımsatıyor yaa:D:D:D:D Kırbaç diyince zorla insanın sadist olası tutuyor :D Yok laa ben seni sopayla dövemem kıyamam sana,kırbaça razı ol geleyim:D:D

Yok kırbaç sevmem inanki :D :zuha::zuha::zuha::zuha:

Geri