ne
Elmas Üye
-
-
-
-
eğer bir kriz yoksa ya da savaş yoksa ülkede neden her üründen stok yapar insan anlamış değilim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

bu nedenle stok yapmak önemli. bir ürün işini görüyorsa, memnunsan kampanya gördükçe üçer beşer alacaksın. şampuandır, diş macunudur, ıslak mendildir vs. bir yıl idare edecek stokum var.
tamam silip süpürme konusunda iyisin de bu duruma da el at. yenge hanım düşünmeyecek bunları sen düşüneceksin.
enflasyonun yüksek olduğu bir ülkede stok şart. bir dönem kampanya gördüğümde aşırı stok yapıyordum. onlarca şampuan, diş macunu, diğer temizlik ürünleri vb.. evde giydiğim tişörtleri sevdiğimden ve rahat olduğundan nasılsa bir iki yıla eskir diye bir iki tane daha alıp atıyordum köşeye. neyseki son alışkanlığımı bıraktım.
Konuyu yanlış anlayan ben : p
Ne var elinde ahahahaZamanında o kadar çok yapmışım ki eritmeye çalışıyorum şimdi.
Tuvalet kağıdı.ddddNe var elinde ahahaha
instagramda kesfetime dustu -bulursam link atarim- kadinin kocasi takintili miymis neymis, stokculuk yaptigi videolari paylasiyordu.