stokçuluk

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
eğer bir kriz yoksa ya da savaş yoksa ülkede neden her üründen stok yapar insan anlamış değilim.

1000068243.jpg

zamanında yazdık bunları gazeteye

bu nedenle stok yapmak önemli. bir ürün işini görüyorsa, memnunsan kampanya gördükçe üçer beşer alacaksın. şampuandır, diş macunudur, ıslak mendildir vs. bir yıl idare edecek stokum var.

tamam silip süpürme konusunda iyisin de bu duruma da el at. yenge hanım düşünmeyecek bunları sen düşüneceksin.

enflasyonun yüksek olduğu bir ülkede stok şart. bir dönem kampanya gördüğümde aşırı stok yapıyordum. onlarca şampuan, diş macunu, diğer temizlik ürünleri vb.. evde giydiğim tişörtleri sevdiğimden ve rahat olduğundan nasılsa bir iki yıla eskir diye bir iki tane daha alıp atıyordum köşeye. neyseki son alışkanlığımı bıraktım.

Stokculuk yapmiyorum yine de kampanyali kisisel bakim urunleri fln gordugumde aliyorum. Fark etmeden bitebiliyor ve o an ihtiyacim oldugunda evde varsa sorun olusturmamasi harika!

yani evde kalabaliksaniz ve hizli tukeniyorsa surekli ugrasmamak icin aylik olarak almak mantikli fln ama genel anlami ile kitlik mi var abi , savas mi cikti fln diyebiliyorum bazi goruntulere... instagramda kesfetime dustu -bulursam link atarim- kadinin kocasi takintili miymis neymis, stokculuk yaptigi videolari paylasiyordu.

Konuyu yanlış anlayan ben : p

Ehhe ben de farkli sandiydim... adsffs konu icine girince cok baska 1sey cikti... sfsgd

Kızlar dün gros markette 3 ten fazla ayçiçek yağına izin vermiyorlar kağıda yazmışlar ordan aklıma geldi açtım konuyu 🤷

Zamanında o kadar çok yapmışım ki eritmeye çalışıyorum şimdi.

• Korkunç
Tepkiler: ne
Paralarınızı stoklamayın, ya harcayın veya dağıtın. Stoklayacak bir durum yok şu an.

Bozulmayacak veya demode olmayacak şeyler stoklanabilir. Malda kalmak asıl budur.

Hızlı tüketilen ürünleri, indirime girdiğinde abartmadan satın almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum.Abartanların da hasta olduğunu düşünüyorum.
Bir tanıdık var bu yüzden kredi kartı cortladı.hâlâ kar yaptığını düşünüyor ruh hastası.en son 6 paket 48'li tuvalet kağıdı aldığını öğrendim;d

Geri