ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyunun 170 santimetre olması 195 santimetre olduğunu gerçeğini değiştirmez. uzun bacaklı olduğu için tehlike anında hemen kaçabiliyor. geçen hafta sonu el freni çekilmediği için yokuş aşağı hızla kayan arabanın içinden adeta 007 jeymıs bond veya indiyana jons gibi atladı.
çok çevik

boyunun 170 santimetre olması 195 santimetre olduğunu gerçeğini değiştirmez. uzun bacaklı olduğu için tehlike anında hemen kaçabiliyor. geçen hafta sonu el freni çekilmediği için yokuş aşağı hızla kayan arabanın içinden adeta 007 jeymıs bond veya indiyana jons gibi atladı.
çok çevik
fkhjfghdfkj böcek var sandım sen öyle bağırınca.... korktum, napim :(((gfklj

caz müzik gibi bir sonraki notasının ne olacağını tahmin edemezsin ama dinlemeye devam edersin ya öyle bir kişilik. kötülüğe çıkarılan çekici bir davetiye vermeyin eline, erdemle kırbaçlanan kadın gibi kırbaçlar. kavga etmediği kimse kalmadığı söyleniyor, ilginç bir şekilde biz kavga etmedik. zaten etsek de yenemez beni. mide bulandırıcı bir yavaşlık içinde ilerliyor zaman, bize biraz hız lazım, kaos lazım.

vücut tipi aşırı iyi diil mi ya?
anlikta gördügum fotilerden yola cikarak konusursam kendine ciddi anlamda bakan sporunu eksik etmeyen arkadaş canlısı hatirnaz biri dilek. Keske samimi olsakta hergun sesini duyabilecegim bir arkadasim olsa dediklerimden aşırı deger veriyorum iyiki var .

ayrıca tarz biri giyimine de bayılıyorum.^^

Sınırsız biri, gülmekten korkmayan, algıları kuvvetli, kendini tanıyan, bazen deli, çoğu zaman estetik, arada ağlak, dünü ve bugünü bir, fazla samimi, yerinde duygusuz, her şeye rağmen kırmızı çizgileri belli, bazen herkes gibi ama hiç kimse hiçbir zaman onun gibi değil…
Saygılar stock, sana çok teşekkür ederim.

Güvenin şartı samimiyet ise bunu en içten dile getiren, forumdaki az sayıda kişiden biri. Kendisini herhalde 6-7 yıldır görüyorum. Hatrı sayılı bir süre olmasına karşın çok kısa da olsa 1 yada 2 defa diyaloğumuz olmuştur. Buna rağmen sanki yıllardır muhabbet ediyormuşuz gibi bir hisse büründüğüm zamanlar oluyor. İlerde eserse yine yazarım buraya. Her şey gönlünce olsun.

Kalbimi rendeleye rendeleye bir hal oldu..
uğraşmayı sevdiğim insanlar arasında kendileri ilk 4’te yerini alır.
iyi bir dinleyici.. beni bilgilendirmekten asla ve asla sıkılmaz. ben ona katlanıyorum o bana katlanıyor.. bana katlanamadığı yerde yallah origami kursuna dicem.. :d
yakşamlar, hörmetler.

bu konu neden 2. sayfada?? bu kızı hak etmiyosunuz siz ya…. taymda bulurum belki diye içimden geçti baktım o da bana yazmış.. kalp kalbe karşı mıdır nedir<3

dilosum canımın ici üc gün bizdeydi. 3 gün ne be zalım ağzımıza bal mı çalıyorsun.. umarım ilgilenebilmisimdir dicem ama galiba böyle uykucu ev sahibi olmaz..o da benim hatam değil. sen bana o kadar rakıyı arkasından cini dayarsan ben elbette uyanamam karşim…yoo asla kendi irademle içmedim sdfkj ama..ama ben böyle eğlenmek görmedim. çok uzun zamandır dolu dolu yasadığım bi gece oldu cuma. eğlenirken bi yandan keske hep burda yasasa diye düsündüm, gidecek diye arada icimden hüzünlendim..evet bunları yaparken yan masamdaki 50lik sarısın ablayla göbek atıyordum.. o geceye dair cok fazla ayrıntı ve abzürt olay mvcut. aramızda. bana çok çok iyi geldin diloşum seni seviyorum.
evet arkadaşlar umarım siz de arkadaş, dost dediklerinizle rakı içme ya da bi kahve içme imkanı bulabilirsiniz bi gün.(bu seviyeye erişemezsiniz o ayrı(kız çorabıma sarılarak uyumuş lan sndlşdksjs))
şey dermişim..hiç beklemediğin bi anda oluyor kuzum
öptüm :emoji_kiss:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri