ÜSözlük Stockholm Sendromu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
............................... :)

Konu günceldir diyor haah. Bana övgüler sıralayın çocuklar diyor.. bu aralar hak ediyor ama, forumda bir yıldız gibi parlıyor, tartışmasız son ayların en popüler kadını. Uzaktan uzağa kıskanıyorlar bence. Durum öyle ki, insanlara seçim yaptırmak zorunda bırakıyor, öyle bir yıldız Stockholm.. ya seveceksin, ya uzak duracaksın ahaha. Benim gibi uzaktan uzağa sevenler ayrı, ne üşüyecek kadar uzak duracaksın ne de yanacak kadar yakın.. eh yarın iletişim ne durumda olur bilinmez, tehlikelidir her daim.
Geçen bir konuda okudum, şalgamı acısız göndermişler, benim dışımda başkasından şalgam istemesi bir miktar üzdü.. dandik şalgam içme lütfen, vırık olursun. Sana Adana'nın karanlık odalarında, rutubetin en yoğun yaşandığı bodrum katında yapılan ve tahta fıçı şalgamı göndereceğim.. seni delirtecek, Adanalı genleri yüklenecek ama sen bu yan etkileri atlatacak birisin, ne badireler atlatmış kişisin.. bu hafta şalgam için iletişimde kal, kendine iyi bak.. doğru yolu buldun, ilerle..

hazin bir nick olmakla birlikte 1973 isveç banka soygununu ister istemez hatırlatan nick. neden seçildiğini en çok merak ettiğim nick ayrıca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri