ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen gün bi tartıstık…. telefondan fırlıcak sandım. iyi ki dedim yanında degilim dayagı yerdim hflfjdj. sonraki gün yine hicbir sey olmamıs gibi devam ettik. biz de böyle seviyoruz demek ki. siddetli bi sevgi<33jfkdj

gecen gün bi tartıstık…. telefondan fırlıcak sandım. iyi ki dedim yanında degilim dayagı yerdim hflfjdj. sonraki gün yine hicbir sey olmamıs gibi devam ettik. biz de böyle seviyoruz demek ki. siddetli bi sevgi<33jfkdj
sjsjjsjdsjjd çümkü şu şekilim :

22116252-1C9C-4D37-8C9C-7430FB9353E6.jpeg

bu kız çok tuhaf harbiden, bütün hayatı gırgır şamata üzerine kurulmuş gibim.. kanımca iyi eğleniyor, arada manyaklıklarına gıpta etmiyor degilim. kendisini çok yalın ve öz ifade ediyor bknz; ndhxjdjfkdkdxjdjcj gibi....

geçen konuma artık nasıl bir çağrışım yaptıysa "sert, haşin, gaddar fakat bilakis çok kibarım" yazmış. söz aklımda değildi, gidip kopyalayıp geldim.

1-sertlik, sanmıyorum
2-haşinlik, olabilirsin
3-gaddarlık, şüpheli
4-kibarlık, eser miktarda

önceleri pek anlaşamazdık, şuan ise uzaktan uzağa bana duydugu hayranlık dışında duygusal bir iletişimimiz söz konusu değil. kimilerine deli, kimilerine itici, gıcık bir tip olarak gelebilir. seversiniz sevmezsiniz yakın çevresinde değilseniz pek umrunda olacağınızı sanmıyorum, öyle bir boş vermişlik...

hayatınız da başarılar dilan hanım pardon dilek mi kdjcjd cüz.

Sosyal medyadan her paylaştığım şeye laf soksa da çok severim...... (evet anladım gözümden kaçmadı) bu şey ilişkisi gibi. Hani hislenirsin bir şeyler demek istersin o an..... sonra stock gelir ve....

20220722_233132.jpg

Sosyal medyadan her paylaştığım şeye laf soksa da çok severim...... (evet anladım gözümden kaçmadı) bu şey ilişkisi gibi. Hani hislenirsin bir şeyler demek istersin o an..... sonra stock gelir ve....

Ekli dosyayı görüntüle 63396

şikayet kutusu mu yavrum burası?ksjjsjs sevdiklerimle uğraşmayı severim,bilinsin<3

O kadar pozitif bir etkisi var ki gördüğüm vakit tebessüm etmekten kendimi alıkoyamadığım, hayatında var olan insanlar için endorfin etkisi yarattığını düşündüğüm, eğlencenin mizahın hakkını verebilen biri kendisi.
Her şey gönlünce olsun Stockholm, sağlıcakla kal.

Yelda’nın anlatım tarzı harika.sanki bize uzaydaki cisimlerin özelliğini anlatıyor.o derece düzgün ve dikkatli..

Yabani yorumun bende "kompliman olmayan iltifat cümleleri" etkisi yarattı nedense.. :)
Süreyya’nın o tuhaf konusunun etkisinde kalmışsınız Yelda hanım.
Sineği tarif edin bize desek üç cilt kitap çıkartırsınız,gerçekten çok güzel iltifat sanatınız var

Çok seviyorum. Bizim at toynağı, stock ve rasko ile buluştuğumuzda keyifli vakit geçiriyorum. Gerçi stock olmadığı zaman daha çok eğleniyoruz ama olsun. Bazen erken kalksın diye gözünün içine bakıyoruz :D

İçi neyse dışı da o. Simarmaz, sevildiğini anlayınca kafası başı ayrı oynamaz. Canım benim. Hep mutlu ol.

Seni çok seven teyzen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri