ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam Stock hanım.. müsaadenizle hemen konuya girip, bana ayrılan bu bembeyaz sayfayı kirletmek isterim.
Efendim Stock hnm foruma girişi diğer forumlardan bile duyulur.. bütün forumlarca etkisi altındayız...
Screenshot_20210218_015236.jpg

Bilmediğimiz bütün kelimeler için kendisinden yardım alırız.. kelime dar ağacını cok güzel geliştirmiş kendisini de bir o kadar iyi yetiştirmiş... her insanın elinin altında, bir telefon kadar yakın tutulması gereken kişidir..
Screenshot_20210218_015041.jpg

Kimsesizlerin, kimsesi..
caresizlerin caresi.. dermansızların dermanı.. tüm yalnızların anası, babası, kardeşidir.. tam bir gönül dostudur..
onlarla birlikteyken kalabalığından uzaklaşır, dertlerine ortak olur...
Screenshot_20210218_015022.jpg

En sevdiğim özelliği de mütevazi olması..
bilgi birikimi tepolama alanı yetmeyip, böbrek, karaciğer, dalağa yayılmış, vücudunu resmen sarmıştır.
Biz öksürsek mikrop, o öksürse James sidis yayar...
kendini övmeyip bir de bunu başkasından bile beklemez.. ve bizler bu şahane hanımla aynı forumdayız... ne kadar şanslıyız bunun farkındamıyız... işte ben bu yüzden buradayım.. gercekleri tüm cıplaklığıyla sunucam...
Screenshot_20210218_014856.jpg

Gülerken yüzünde masum bir tebessüm, gözlerinin içinden güneş acıyor.. içimizi ısıtan bakışlarıyla (Tebessüm eder)
Screenshot_20210218_015054.jpg

Ve en cok beni sevdiğine inanıyorum.. hatta ve hatta kalıbımı basıyorum..
el üstünde tutuşunu görseydiniz.. beni diğer canlılardan ayırarak arkasına saklayışını... elinden gelse ceyiz sandığına koyup, üstüme naftalin serpiştirecek..
Sen övülmeyi coktan hakettin..
Screenshot_20210218_015400.jpg

Bizler sacma sapan şeylerle uğraşıp günümüzü cöp edip ve bundan keyif alırken "kızım biraz ders calış" diyen annem gibi..
Sürekli "Hadi kızlar biraz kültür yapalım" der hiç boş muhabbet yapmaz.. ayıplı konuşmalardan kacınır....
insanları terbiyeye davet eder.. onlar teşvik ederek öncülük eder..
Screenshot_20210218_024437.jpg

Ve sanıldığı gibi sevmediği kişilerin gebermesini istemiyor.. hepimizi cok sever <3
Screenshot_20210218_015204.jpg

Anneciğim bu kadar iyi tanımıyor beni ; “Senin kulağının orada ben mi vardı?” diye soruyor. Doğum lekeme “Aa ne olmuş oraya öyle?” diyerek şaşırıyor. O yüzden, stock analiziniz hakkına kadar duygulandığımı tahmin bile edemezsiniz @Anna Karenina hanım......

516877E7-6CA0-4E73-B724-6CB57BA61F53.jpeg

kafalı kız. aşırı zeki olduğu için az tercih edilen türden. bi kaç ortak noktamız var ve şartları zorlarsak akraba çıkma ihtimalimiz var. o yüzden zorlamıyoruz. bi keresinde bir sohbetimizde hayata farklı bir pencereden bakmayı öğretmişti bana. o günden beri sucuk ekmek yemiyorum. dersimi aldım...

normal hayatimda bu tarz seyleri asmis bir insanim bence ama konu stoc olunca ruhumun derinlerinde gizlenen kiskanclik duygularim kabariyo. sonra istemeden cirkinlesebiliyorum falan. kalbinin en ozel yerinde oldugumu dusunup rahatlatiyorum. bana gore yaratilmis bir dost. oyle boyle sevmiyom. :3

Zekasına hayran kaldığım zat-ı şahane, mehlikâ..
Semazenliğe giden yolda, yoldaşım. Bir lafıyla beni istediği dine mensup edebilecek güce sahip zat.
Çok seviyorum.

Bazen birbirimizi çok seviyoruz bazen hiç sevesimiz gelmiyor... (sen de sevmiyorsun bazen işte itiraf et...) mal olduğumdan değil yaa, tamamen terazi dengesizliği :)
kinci olmayan insanlari severim, bazen kavga edilir ama analarımıza küfür edilmiş gibi de kin dolmamali bir insan. Ben hiç öyle biri olmadım, Stok da öyle biri değil. Bir zaman aramız baya iyiydi sonra bir şeyler duydum gelip sormadım salak gibi. Sorsaydım belki öyle bir şey yoktu, belki farklı anlamda dedi, basit geldi sanırım o an duyduğuma inanmak. Sonra ortak bir arkadaşımızın, 'öyle biri olduğunu düşünmüyorum stokun' lafı ile yavaştan yine farklı bakmaya başladım. Ha bir cümle ile mi hemen karar değiştiriyorsun diyebilirsiniz, evet :) şöyle ki, o ortak arkadaşımız zaten burada en güvendiğim kişilerden, aklıma bir acaba düşürünce gelişti zaten sonra kendi kendime, aman demişse demiş, belki de hakettigim bir an olmuştur (ben az srfsiz olmuyorum arada bir) anama küfür etmemiş sonuçta dedim (ne çok ana dedim ya) ve inceden beğeni atarak barışma isteği sinyallerini verdim...
Ben, o an aramin herhangi bir sebeple kötü olduğu sonra tekrar konuşmaya başladığım kişilere herkesin içinde yazmayı severim. Samimiyetime inansın diyerek. Gururluk veya ne bileyim incilerin dokulecegi bir durum yok. Ha belki bir zaman sonra yine kötü oluruz ne bileyim şu an bunları hissettiğim için yazmak istedim ama yorumumu silmem, hiçbir zaman da silmedim.
Ay kız seni anlatacaktim ben ya :)
Sayfalarca seni anlatmışlar zaten allaa alla...

SS
yıllardır görüşür, GOP civarlarında tavla oynar, barbut atarız, gönlü de kendi gibi zengin bir abimiz. Yaz kış sarı kısa kollu gömlek ve gri kumaş pantul giyip yumurta topuklarına basar ayakkabısının.

şaka şaka; 150 hostesli bir ajansı var xd
Çiçek

merhaba, naber.
konuya bodoslama dalacagim artık neresinden nasıl çıkarım bilmiyorum. Kendisiyle resmi olarak geçen senenin başında tanıştık, burada onu benden fazla tanıyan ya da seven insan çoktur eminim ancak ben de boş değilim ha.

neyse bazen çok kızıyorum, bazen çok gücendigim oluyor , bazen ofkeleniyirum kendisine karşı ancak geçen bu bir senelik zaman diliminde beni en çok anladığıni düşündüğüm insana dönüştüğünden kendisi, ona karşı sinirim öfkem ve her neyse işte bu çabuk geçiyor.

bir çok konuda desteğini gördüm , bir çok konuda dertlestim, hani bazen akraba akrabaya bu kadar yakın olmaz dersiniz ya işte o o dönemler de bir akraba kadar yakın oluyor. bazen kalp kalbe karşı gibi aynı şeyleri düşünüyoruz, aynı şeyleri hissediyoruz.
o dönem çok çok güzel gorunuyor gözüme.

ben insanlara karşı sevgimi de , sevmediğimi de çok net belli eden insanımdir, insan kazanmak için yalan soylemem. İnsan olarak çok seviyorum, kadirsinas oluşunu vefalı oluşunu, insanları önemsiyor oluşunu falan filan.

birde iletişim konusunda çok makul bir insan, sorun olduğunda genelde hep çözüm odaklı, çözmeye odakli ve kestirip atmıyor, usteliyor ya da dinliyor ve bu çok güzel bir özellik.

önemsediği insanalra karşı çok kırılgan görünüyor, değer veriyor, merak ediyor ancak dışarıdan bakınca da umursamaz gibi bir hali var ama değil.

neyse bu senenin başında bir cenazem varken nasıl hissetti etti bilmem olmadığımi fark edip nasılsın diye sordu hani bunun için bile sevilmeyi hak ediyor, çünkü o dönem bu nasilsina bile ihtiyacım vardı.

sözün özü şu ; sevin gencler , tanımayı deneyin. kaybınız olmaz tanıyınca ama tanimazsaniz acabalar hep aklınizda kalır.

benden bu kadar , yolunu çiçekli bahcelsrden geçirsin rabbim , ayağına taş gözüne yaş değmesin.
seviliyorsun
çok duygusalım edri, ağlarım.jkakja şaka şaka ağlamam.

aşırı kızdığım, kafanı duvara sürtüp de kıvılcım çıkartmak istediğim çok zamanlar oldu. hayatım boyunca karşılaştığım en dengesiz insanlardan birisin hkhakja fEkat sana hep söylediğim gibi; hatır bilmen benim için sevgiye değer en büyük şey. teşekkür ederim<3

Bu başlık altında tonlarca güzel övgü var. Ben onları geçebileceğimi pek sanmıyorum -kolaya kaçmıyorum^^- o sebeple tanıdığım, bildiğim kadarını yazıp gideceğim.

Başka bir forumda mı tanıştık yoksa ilk defa burada mı karşılaştık bilemiyorum ama ben sanki kendisini uzun yıllardır tanıyor gibiyim. Kendisini dediysem yaklaşımını ve tarzını.
Benim tanıdığım @Stockholm Sendromu sempatik bir tip. Sempatik olduğu kadar da afacan. Bir nevi ailenin muzır çocuğu. Bu yönünü seviyorum.

Nşa ben forumlarda pek ikili ilişki kuran bir insan değilimdir. Sıkıcı sıkıcı yazar, kendim gibi tartışacak bir dangalak bulursam tartışır sonra basar giderim ama bu forumda bu döngü bir parça kırıldı. Bunun kırılmasında en büyük rol oynayanlardan birisi de @Stockholm Sendromu oldu -Fave’yi de anmadan geçmeyeyim.-. Bu sebeple bu forum içinde kıymet verdiğim insanlardan birisidir. Tabii kendisi yok olan geleneklerimizden biri olan cuma mesajlaşması’nın yaşayan son temsilcilerindendir.

Ha bitirmeden ekleyeyim, tatilde zamanın olabildiğince yavaş akması için dua et çünkü İstanbul çekilecek gibi değil…..

Stock takıntım ektedir....

IMG_20211023_135736.jpg

İçimden bu şarkıyı yollamak geldi sorma anısı var....

İpekten ince kirpikleri
Gülermiş hep bebekler gibi...

Stock sana evrenle mesaj gönderiyorum hissedebiliyor musun.?
Laf sokmalar eksik kaldı Sjssj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri