kült ablası
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen de girmezsen karsılasacagın tarifeHsjajhsjs Allah belanı vermeye...
Stocku forumda görmeyince,
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Bana acmislardi böyle bir konu, hemen o gün gelmiştim......sen de girmezsen karsılasacagın tarife
Bu şey değil mi? “Seni rüyamda gördüm de, iyi misin diye merak ettiğimden yazdım…” skjdkdkdSeni rüyamda gördüm.
Hararetli hararetli bir seyler anlatiyordun..o kadar emindin ki konustuklarindan
Üzerinde kolsuz mavi bir bluz vardi..sallanan bir sandalyede oturuyordun..
Senin benim rüyamda isin ne?
O zaman senin nişanın………Bu şey değil mi? “Seni rüyamda gördüm de, iyi misin diye merak ettiğimden yazdım…” skjdkdkd
Sinir, stres, küsme, gücenme falan yok. Yoğun kızın gündemi. Nişan mişan dağıtıyor. Yok yok kendi nişanı değil telaş yapmayın.
Üzerine alınma ya, sen artık evlendin. Hayırlı olsun bu arada, mutluluklar dilerim.Manitoculuk diyince neden üzerime alındım ki benneyse.
Stocku kim kızdırdı küstürdü ne kaçırdım acaba yine :s
Yooo ben geecekten gördüm.dBu şey değil mi? “Seni rüyamda gördüm de, iyi misin diye merak ettiğimden yazdım…” skjdkdkd
Sinir, stres, küsme, gücenme falan yok. Yoğun kızın gündemi. Nişan mişan dağıtıyor. Yok yok kendi nişanı değil telaş yapmayın.
Manita yaptı diye forum bırakacak biri değil. Ha ben yaparım o ayrı. Snnsnsendişelenmeyin manita yapmıştır kendine.
Gitti mi ki ?benim arkadaşımı kim küstürdü? telefonlarını da açmıyor..endişelenmeye başladım. belki dua zinciri oluşturursak onu geri getirebiliriz
Manita yaptı diye forum bırakacak biri değil. Ha ben yaparım o ayrı. Snnsns