stockholm sendromu foruma dönmesi için her gün bir emoji

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Hsjajhsjs Allah belanı vermeye...
Stocku forumda görmeyince,

Hsjajhsjs Allah belanı vermeye...
Stocku forumda görmeyince,

sen de girmezsen karsılasacagın tarife

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
sen de girmezsen karsılasacagın tarife
Bana acmislardi böyle bir konu, hemen o gün gelmiştim......
stockumuzu sinirlendirenlerden hesabı soracağız degil mi.... şimdi tedirgin tedirgin konuyu okusunlar, 'ay bize mi diyorlar' diye.....

Gel yavrum foruma... kırk yılın başı gelip seninle konularda iki fırıldak çevirelim diye geliyordum bizi sensiz bırakma.... sensiz buranın bir anlamı yok neşe kaynagimiz...(Du şunu ss alıp ona atayım....)

Seni rüyamda gördüm.
Hararetli hararetli bir seyler anlatiyordun..o kadar emindin ki konustuklarindan
Üzerinde kolsuz mavi bir bluz vardi..sallanan bir sandalyede oturuyordun..
Senin benim rüyamda isin ne?
Bu şey değil mi? “Seni rüyamda gördüm de, iyi misin diye merak ettiğimden yazdım…” skjdkdkd

Sinir, stres, küsme, gücenme falan yok. Yoğun kızın gündemi. Nişan mişan dağıtıyor. Yok yok kendi nişanı değil telaş yapmayın.

Bu şey değil mi? “Seni rüyamda gördüm de, iyi misin diye merak ettiğimden yazdım…” skjdkdkd

Sinir, stres, küsme, gücenme falan yok. Yoğun kızın gündemi. Nişan mişan dağıtıyor. Yok yok kendi nişanı değil telaş yapmayın.
O zaman senin nişanın………

Yooo ben geecekten gördüm.d

endişelenmeyin manita yapmıştır kendine.

Geri